🎉 до -60% з нагоди Дня народження ТК! 🎉
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
З якого матеріалу і якого фасону зшити сумку шопер?2023-12-04Сумка шопер - це містка і міцна сумка для покупок, тобто це універсальна сумка для щоденного користування
З якого матеріалу і якого фасону зшити сумку шопер?З якого матеріалу і якого фасону зшити сумку шопер?

З якого матеріалу і якого фасону зшити сумку шопер?

Що таке сумка шопер?

Сумка шопер - це містка і міцна сумка для покупок, іншими словами – це універсальний аксесуар для щоденного користування.

Шоппери - це дуже зручні сумки, що ідеально підходять для походів по магазинах. Їхньою головною перевагою є висока місткість, що дозволяє вмістити велику кількість покупок. У супермаркеті використання шоппера стає особливо зручним для перенесення продуктів. Великий та міцний обсяг сумки дозволяє вмістити безліч необхідних речей.

Така сумка шопер дуже зручна і надійна – вона є гарною альтернативою пакету, який дуже неміцний і при цьому є причиною забруднення навколишнього середовища.

Тому, зібравшись пройтися по магазинах, слід обов'язково взяти з собою сумку шопер. Наявність такої сумки дозволяє відчувати себе комфортно і невимушено.

Сумка шопер має і ще одне призначення. Вона замінює шкідливі і неміцні поліетиленові пакети, сприяючи тим самим захисту навколишнього середовища. Сумки шопер шиються з безпечних матеріалів. Крім того, сучасні моделі відрізняються якістю і стильним дизайном. Така сумка дуже функціональна і містка.

Багатоманітність доступних моделей дозволяє використовувати сумку-шоппер у різноманітних обставинах. Вона ідеально поєднується з різними стилями, додаючи елегантності та практичності вашому образу.

iz-kakogo-materiala-i-kakogo-fasona-sshit-sumku-shopper-4

Які тканини підходять для пошиття сумки шопер?

Важливо при виборі тканини для виготовлення сумки звертати увагу на густину матеріалу. Наприклад, оптимальним варіантом є полотно з рівнем щільність понад 120-140 гр/м, а для виробу, який надовго збереже форму, варто вибирати тканини щільністю понад 200-250 гр/м.

Традиційно для пошиття сумки шоппера вибирають безпечні матеріали, серед яких: бавовна, льон, натуральна шкіра. Також можна застосувати під час пошиття і штучні полотна на основі поліестеру, взяти штучну шкіру або замшу.

Стильно виглядають шкіряні сумки шопер. Вони мають гладку поверхню, міцні і надійні. Крім того, що сумки з натуральної шкіри мають привабливий зовнішній вигляд, вони ще й досить міцні та зносостійкі. Вироби чудово поєднуються з повсякденним одягом і навіть діловими образами.

Не менш оригінальні сумки шопер з натуральної або штучної замші. Вироби із замші дуже привабливі і підійдуть як для шопінгу, так і добре впишуться в діловий стиль.

Незамінними для створення модного молодіжного образу є джинсові сумки шопери. Такі сумки воістину ніколи не виходять з моди і будуть корисні в будь-який ситуації.

Дуже міцними виходять сумки з поліестеру. Ця тканина як не можна більше підійде для виготовлення містких господарських сумок, які підійдуть для походу за покупками. Сумка шопер з поліестеру - ідеальна модель для відвідування магазинів.

Для спекотної пори ідеальна сумка шопер з бавовни або льону. Ці натуральні матеріали легкі і міцні, добре піддаються фарбуванню, тому асортимент забарвлень дуже великий. Такі сумки можна прикрасити аплікацією, а в якості ручок може використовуватися ремінець або мотузка. Тканина з щільної бавовни або льону не боїться прання і не линяє. Крім того, така сумка легко складається і не займає багато місця.

Бавовняні вироби можна використовувати замість рюкзака, поліетиленового пакету і класти туди все що завгодно: продукти харчування, спортивну форму, книги, папки, планшети.

Вироби з льону відомі прекрасними дихаючими властивостями, забезпечують терморегуляцію. Сумки шопер з льону безпечні для перенесення в них харчових продуктів. При цьому льон - дуже міцний матеріал, багатофункціональний і не деформується при пранні. Екосумку з льону можна прикрасити вишивкою або бісером, не завдаючи шкоди цілісності тканини.

Бавовна або льон з додаванням синтетичних матеріалів робить сумку шопер більш еластичною і міцною.

Широкий спектр колірних рішень доступний для сумок-шопперів, надаючи вибір як у палітрі нейтральних відтінків, включаючи зелений, синій, чорний і коричневий. Однак популярність також набувають яскраві відтінки сумок, доповнених виразними елементами фурнітури. Ці стильні шоппери привертають погляд своїм ошатним і привабливим виглядом.

Завдяки широкому асортименту, споживачі завжди мають можливість визначитися з необхідною тканиною або придбати вже готову сумку шопер.

iz-kakogo-materiala-i-kakogo-fasona-sshit-sumku-shopper-3

Сумка шопер як пошити, викрійка

Щоб пошити сумку шопер треба, перш за все, вибрати підходящий матеріал і викрійку. Класична сумка шопер має прямокутну, трапецієподібну або квадратну форму. Такі сумки повинні бути практичні і місткі. Крім того, слід враховувати, що сумку шопер можна надіти на плече або тримати в руці. Популярними викрійками для сумки шопер є ті, в яких ручки можна регулювати до потрібної довжини. Викрійки сумки шопер відрізняються різноманітністю. Така сумка може бути повністю м'якою або мати тверде дно.

Вибираючи викрійку для сумки шопер, необхідно слідувати таким правилам:

  • сумка шопер повинна добре тримати форму;
  • для міцності добре, якщо ремені на ручках сумки шопер мають додатковий шов.

iz-kakogo-materiala-i-kakogo-fasona-sshit-sumku-shopper-2

Як правильно доглядати за сумкою шопер з бавовни і льону?

Щоб сумка шопер з бавовни або льону послужила довше, за нею треба правильно доглядати. Чистити такі сумки треба губкою або м'якою щіткою. Незначні плями можна спробувати вивести нашатирем. Крім того, їх можна прати в теплій мильній воді при температурі не вище 30. Вибілювати сумки шопер з бавовни або льону не рекомендується, так як вони можуть втратити колір і форму.

Перш за все, перед пранням сумки шопер слід визначити з якого матеріалу вона зроблена, і потім підібрати безпечний спосіб прання.

iz-kakogo-materiala-i-kakogo-fasona-sshit-sumku-shopper-1

Як прати сумку з льону

Щоб сумка з льону довше прослужила і не втратила яскравість, слід при пранні витримувати температурний режим 30-40 градусів. Рекомендується прати таку сумку вручну.

Правила прання вручну:

  1. Розчинити в теплій воді порошок.
  2. Залишити на 15 хвилин.
  3. Не терти, акуратно випрати виріб.
  4. Прати в вивернутому навиворіт вигляді.
  5. Полоскати в холодній воді.
  6. Злегка віджати і не викручувати.
  7. Після цього добре струснути.
  8. Сушити при кімнатній температурі.

Але в разі необхідності, можливе і машинне прання в щадному режимі: не більше 40 градусів. Перед пранням сумку слід вивернути навиворіт. При правильному догляді сумка шопер з бавовни або льону прослужить довго і не втратить своєї привабливості.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 25.07.2019