роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Антивандальна тканина: поєднання практичності та вишуканості2023-08-08Цей особливий матеріал виготовляється зі стовідсоткового поліестеру, завдяки чому надовго зберігає цілісність та естетичність ззовні.
Антивандальна тканина: поєднання практичності та вишуканостіАнтивандальна тканина: поєднання практичності та вишуканості

Антивандальна тканина: поєднання практичності та вишуканості

Важко переоцінити відчуття та емоції господарів будинку, коли настає час обирати меблі та інші аксесуари для створення затишного інтер’єру. Кожному хочеться створити елегантний, привабливий, модний та практичний дизайн.

Але як вчинити у тому випадку, коли в квартирі чи заміському будинку проживають діти та домашні улюбленці? Чи може це стати перепоною на етапі обрання тканини для оббивки меблів чи інших аксесуарів?

Сьогодні спеціально для Вас ми розглянемо поради від співробітників інтернет-магазину Текстиль-Контакт, як створити затишок, стильний інтер’єр та при цьому вибрати міцні та надійні полотна, що збережуть привабливість на довгі роки.

Тканини для оббивки меблів: що потрібно враховувати при виборі?

Сучасний асортимент інтернет-магазинів пропонує широкий вибір текстилю, що може стати основою для виготовлення привабливих меблів. Але при обранні варто зважати не лише на зовнішній вигляд, але й на особливі фактори та властивості. Серед головних аспектів, на що потрібно звернути увагу, спеціалісти виділяють:

  • Матеріал. Важливо вибрати матеріал, який буде довговічним та зносостійким. Саме такі тканини надовго збережуть привабливий стан та цілісність, на них не залишаються подряпини від кігтів кота чи собаки, а також легко прибираються плями від їжі чи пролитих напоїв. Це особливо важливо, якщо у вас є діти і домашні тварини;
  • Колір. Колір тканини має велике значення, оскільки він може впливати на настрій та атмосферу кімнати. Важливо вибрати колір, який буде гармоніювати з інтер'єром та іншими елементами декору. Наприклад, якщо у кімнаті бежеві стіни та світлі штори, якнайкраще грати з відтінками в межах одного кольору. У цьому випадку ідеальними відтінками стануть коричневий, теракотовий, гірчичний тощо;
  • Дизайн. Дизайн тканини може бути різноманітним - від класичного до сучасного. Тому рекомендовано обирати той варіант, який ідеально впишеться та підкреслить вже існуючий інтер’єр приміщення;
  • Тип меблів. Різні типи меблів потребують різних типів тканин. Наприклад, для дивана підходять більш міцні та зносостійкі тканини, ніж для крісла.

Певна річ, на сьогодні існує безліч тканин, які можна використати для оббивки диванів, крісел та інших меблів. Але сьогодні ми хочемо Вам запропонувати особливий варіант – антивандальна тканина. Переоцінити її властивості неможливо, адже полотно абсолютно задовольняє клієнтів як за експлуатаційними характеристиками, так і привабливістю зовнішнього вигляду.

Що таке антивандальна тканина?

Цей особливий матеріал виготовляється зі стовідсоткового поліестеру, завдяки чому надовго зберігає цілісність та естетичність ззовні. Полотно доволі міцне, зокрема, в каталозі інтернет-магазину Текстиль-Контакт можна придбати антивандальну тканину з рівнем щільності від 400 мг/м.кв. Основа тканини щільна, жакардова, а от на лицьовому боці вона має гладке покриття. Такий варіант варто обирати всім покупцям, що проживають разом з домашніми улюбленцями, адже головна перевага антивандальної тканини – це відсутність чутливості до дряпання та механічних пошкоджень. Також вона призначена для використання в обстановках, де існує велика ймовірність пошкодження меблів, наприклад, у громадських місцях, в дитячих садках, школах, готелях, ресторанах та інших приміщеннях з високим рівнем прохідності. Матеріал поєднує в собі ряд чудових властивостей, що робить його ідеальним рішенням для тих, хто хоче зберегти свої меблі, килими чи інші предмети в бездоганному стані на довгі роки.

Основні переваги антивандальної тканини для оббивки:

  1. Міцність та зносостійкість. Антивандальна тканина виготовляється з використанням спеціальних волокон, які забезпечують її високу міцність та стійкість до зношування. Це дозволяє меблям з такою оббивкою прослужити значно довше, ніж звичайним тканинам.
  2. Захист. Тканина забезпечує надійний захист поверхонь від подряпин. Вона служить бар'єром між кігтями вашого улюбленця та цінними предметами, що дозволяє уникнути пошкоджень та зберегти їх первозданний вигляд.
  3. Легкість очищення. Міцний матеріал не вбирає бруд та плями, що дозволяє легко очищувати меблі від забруднень. Для цього достатньо просто протерти їх вологою ганчіркою або, при необхідності, плями від яскравого ягідного соку або кави можна запрати водою при температурі не вище 30 градусів.
  4. Висока стійкість до світла та води. Антивандальна тканина не вигорає та не втрачає своїх кольорів під дією сонячних променів, а також не вбирає воду, що дозволяє використовувати її в приміщеннях з високим рівнем вологості.
  5. Естетичний вигляд. Антивандальна тканина доступна у різних кольорах та дизайнах, що дозволяє підібрати її до будь-якого інтер'єру. Вона може мати як матову, так і блискучу поверхню. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт представлена низка спокійних нейтральних відтінків, серед яких: пісочний, бежевий, коричневий, сірий та графіт.
  6. Універсальність. Зносостійке полотно можна використовувати для оббивки різних меблів, наприклад, диванів, крісел, стільців, барних стійок, ліжок та інших предметів меблів.

Обираючи антивандальну тканину, Вам більше не доведеться турбуватися про те, що домашній улюбленець пошкодить диван, крісло та інші предмети домашніх меблів. Також використовуючи матеріал для оббивки предметів у офісах, школах та дитячих садочках, речі збережуть бездоганний вигляд на довгі роки.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 08.08.2023