💐🥚🌷 🌸 Змінено графік роботи! 05.05.2024 - Вихідний та святковий день! Контакт-центр та гіпермаркети ТК-Маркет зачинені! 04.05.2024 - ТК-Маркети та Контакт-центр працюють до 18:00! З 06.05.2024 працюємо у звичайному графіку! 💐🥚🌷 🌸
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Хижа краса: анімалістичні принти - головний тренд 20242024-04-23Як носити одяг з анімалістичним принтом
Хижа краса: анімалістичні принти - головний тренд 2024Хижа краса: анімалістичні принти - головний тренд 2024

Хижа краса: анімалістичні принти - головний тренд 2024

У світі моди ніщо не зникає назавжди. Стилі повертаються, модні тенденції знову стають актуальними і анімалістичні принти – яскравий тому приклад. За останні роки тваринні принти відіграли значну роль у світі моди, тому повернулися на хвилю популярності у нових інтерпретаціях. Цього сезону леопардові візерунки можна зустріти у модних колекціях Gianvito Rossi, Dolce&Gabbana, а смуги зебри у роботах Bottega Veneta і Tom Ford. Візерунки зміїної шкіри ми можемо зустріти у колекції Max Mara, де вони отримали нове творче втілення у вигляді суконь, жакетів і навіть напівпрозорих брюк палаццо. Загалом, не бійтеся експериментувати та змішуйте і поєднуйте різні принти тварин для стильного образу або виберіть лише одну деталь з принтом задля акценту. Анімалістичні візерунки універсальні, вони додадуть стилю та модного градусу до будь-якого образу. І щоб цієї весни мати свіжий та яскравий лук, ми пропонуємо розглянути основні тенденції носіння речей та аксесуарів з тваринним принтом і навіть підберемо тканини для пошиття виробів з асортименту інтернет-магазину Текстиль-Контакт.

Що потрібно знати про анімалістичний принт?

Анімалістичний принт робить вільні силуети й речі unisex більш жіночними. Та це не романтична м’якість квіткового візерунку, а більш нестримна, спокуслива і часом навіть хижа енергетика. Звіриний патерн – чудовий інструмент для експериментів зі стилем, який варто відчути на собі. Та перед модними порадами використання принтів у образі, пропонуємо розглянути найбільш трендові візерунки, серед яких:

  • Леопардовий принт. Малюнок вважається одним з класичних анімалістичних принтів. Він символізує силу, грацію та розкіш. Цей принт може бути використаний як у вечірньому, так і у повсякденному образі, додаючи до нього екзотичності та спокусливої енергетики. Багато жінок надають перевагу блузкам з тонких матеріалів, що виконані у леопардовому принті. Тканину шифон BAIA з малюнком можна замовити в інтернет-магазині Текстиль-Контакт. Шифон - це дуже ніжна матова тканина, що має легке переплетення. Вона чудово піддається драпіруванню, має напівпрозору структуру та добре спадає, що надає їй красивий вигляд. Більш щільним, але не менш привабливим варіантом для пошиття блузки, стане атлас лайт стрейч жакард з леопардовим принтом у низці стриманих однотонних відтінків. Це гладка тканина з сатиновим переплетінням, яка має жакардовий візерунок. Вона має чудовий блиск та дуже приємна на дотик. М'яка та легка, вона добре драпірується, утворюючи правильні м'які складки і ідеально підходить для пошиття блузок у різних стилях. Вироби з цього атласу виглядають елегантно та презентабельно.

Не менш цікавий образ можна створити і з костюмами з принтованих тканин, приміром, в Текстиль-Контакт можна купити костюмну тканину фукро. Це матеріал зі стислою структурою полотна, який має вибитий малюнок. Обидві сторони матеріалу - лицьові, одна з них гладенька, а інша - матова та фактурна. Він володіє відмінними показниками міцності та експлуатаційними характеристиками: зберігає форму, несхильний до зминання, легко прасується та швидко сохне. Варто зазначити, що костюмна фукро однотонна, представлена у колекції нейтральних кольорів, доволі елегантна і не «кричуща», підійде для пошиття ділових костюмів у офісному стилі. А от для повсякденного костюму (зі світшотом та брюками палаццо) можна купити трикотаж з принтом у коричнево-рожевому або коричнево-помаранчевому відтінках. Цей трикотаж турецького виробництва доволі щільний та міцний, має комбінований склад з ниток віскози та синтетичних волокон, комфортний у використанні та несхильний викликати алергічні реакції.

І не забувайте про головний символ жіночності – сукню! Її також можна пошити зі тканини з леопардовим принтом, натомість мати елегантний та розкішний вигляд. Наприклад, тканина штапель Фалма з каталогу інтернет-магазину Текстиль-Контакт - ідеальне рішення для пошиття сукні на теплу весну або літо. Завдяки не класичному сіро-білому забарвленню, тканина має цікавий та неповторний вигляд. Штапель дуже м'яка і комфортна тканина, виготовлена з віскози. Вона приємна на дотик, ефективно вбирає та випаровує вологу, а також добре пропускає повітря. Тканина не вицвітає, добре драпірується і забезпечує відчуття прохолоди в спекотну погоду;

khizha-krasa-animalistichni-printi-golovnij-trend-2024-4

  • Зміїний принт. Такий малюнок можна вважати символом загадковості та багатства. Він надає образу таємничості та привертає увагу своєю текстурою і формою. Цей принт чудово поєднується з іншими елементами гардеробу нейтральних кольорів, роблячи його універсальним вибором для багатьох. В інтернет-магазині Текстиль-Контакт можна замовити трикотаж букле з напиленням та паєтками. Це трикотажне полотно з напиленням, відтворенням шкіри рептилії та запресоване під неї. Воно має паєтки, що надають йому шикарний зовнішній вигляд, та фактурність, завдяки в'язці фукро. М'яке і гнучке, воно чудово драпірується і приємне до тіла. З цього полотна можна пошити вечірні та святкові сукні, танцювальні костюми, стильні блузки або використати в якості вставок та для виготовлення аксесуарів. Трикотаж невибагливий і комфортний у носінні, він довговічний і відмінно зберігає свій вигляд. Принт, що імітує шкіру рептилії, підійде для особистостей, що бажають виразити свою індивідуальність і виявити сміливий характер. Для сукні або спідниці гарним варіантом стане тканина платтяна Мотік жакард, що представлена у декількох однотонних забарвленнях. Красива жакардова тканина має шорстку текстуру і вишуканий вигляд. Матеріал доволі міцний та зносостійкий, при належному догляді - довговічний. Рельєфні візерунки жакарду мають легкий відблиск і ідеально підходять для пошиття елегантного одягу;
  • Візерунок зебра. Принт зебри відзначається своєю чорно-білою графічною схемою, що надає йому модерний та стильний вигляд. Він виражає елегантність та сміливість, здатний підкреслити індивідуальність та стиль особистості. Дуже цікавим варіантом для виготовлення спідниці може стати платтяний атлас Каліте. Цей віскозний матеріал візуально схожий на креп-сатин і має легкий блиск на поверхні. Він приємний на дотик, доступний та не потребує складного догляду, швидко сохне. Або ж для пошиття сукні чи блузки можна замовити платтяну тканину Савана з принтом зебра. Тонка та невагома тканина має стовідсотковий склад волокон віскози, завдяки чому максимально комфортна на дотик і при носінні. Тканина несхильна викликати подразнення на шкірі, доволі м'яка, добре пропускає повітря та ідеальна для повсякденного використання;
  • Принт жирафи. Жирафовий принт вирізняється своєю нейтральною палітрою та виразним візерунком, що нагадує малюнок шкіри довгошийої тварини. Він відображає натуральну красу та простоту, додаючи образу легкості та грації.

khizha-krasa-animalistichni-printi-golovnij-trend-2024-5

Як носити одяг з анімалістичним принтом, але не виглядати зухвало?

Багато дівчат, не дивлячись на популярність та трендовість анімалістичного принта, не можуть наважитися одягати такі речі, вважаючи їх доволі зухвалими та яскравими. Щоб перші експерименти вийшли вдалими, модельєри пропонують рухатися такими кроками:

  1. Почати з деталей. Зміїний, зебровий, леопардовий і навіть черепашачий орнамент носіть на паску, аби зробити акцент на талії або ж на оправі окулярів чи хустинці, щоб прикувати погляди до обличчя. Також можете надати перевагу сумочці, клатчу або вишуканому взуттю. Аксесуари з принтом не так сильно кидатимуться у очі вашому оточенню, натомість надаватимуть особливого шику образу.
  2. Поєднуйте з одягом нейтрального забарвлення. У продовження до попереднього пункту – комбінуйте анімалістичний принт з нейтральними барвами. Що простіший і монохромніший буде ваш образ, то помітнішим буде тваринний патерн. Він стане врівноваженим і заземленим акцентом, завдяки спокійним барвам і лаконічним аксесуарам.
  3. Вибирайте анімалістичні принти у нетрадиційних забарвленнях. Не варто ставитися занадто серйозно до анімалістичних принтів – грайтеся з нетривіальними та нестандартними варіаціями. Приміром, леопардовий принт у блакитному або ніжно-рожевому кольорі матиме не настільки зухвалий вигляд, а навпаки, додасть образу нотку романтичності та чарівності. Гарним прикладом з каталогу інтернет-магазину Текстиль-Контакт є платтяний креп morrocaine з принтом леопард у бузково-рожевому кольорах. Це тканина з зернистою шорсткою поверхнею. Вона приємна на дотик, непрозора і комфортна у використанні. Добре драпірується, що сприяє створенню моделей одягу з крепу, які чудово відтворюють фігуру. Платтяний креп ідеально підходить для пошиття кардиганів, спідниць, суконь, костюмів, жакетів і вільних брюк на кожен день. Також можна розглянути шифон з рожево-бежевим леопардовим принтом. Це тканина полотняного переплетення з легкою матовою поверхнею. Вона має синтетичний склад, доволі легка і неперевершено гарна. Напівпрозора і добре драпірується, гарно пропускає повітря та комфортна у використанні.
  4. Використовуйте анімалістичний низ. Погравши з невеликими вкрапленнями, переходьте до низів. Наступний етап – повсякденні образи з анімалістичними візерунками на штанах чи спідницях. Ви легко долучите до них однотонний топ, сорочку чи кардиган, балансуючи принтовані низи. Останні хай будуть вільного чи прямого крою. Для пошиття спідниці з леопардовим принтом можна вибрати креп жоржет у бежево-чорному забарвленні. Тканина має стовідсотковий склад з волокон віскози, зернисту поверхню та добре драпірується. Матеріал комфортний до тіла та при носінні, несхильний викликати алергічні реакції та подразнення.

Загалом, анімалістичні принти - це не лише модний тренд, а й вираз індивідуальності та стилю. Такі речі надають образу екзотичності та елегантності, дозволяючи кожній людині виразити свою особистість через одяг. Повернення анімалістичних принтів у моду свідчить про пошук природної краси та зв’язку з дикою природою, що завжди залишається в центрі уваги модних тенденцій. Тому не обмежуйте себе у кольорових рішеннях, замовляйте в інтернет-магазині Текстиль-Контакт дійсно якісні та привабливі тканини для створення модного весняного луку.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 23.04.2024