💐🥚🌷 🌸 Змінено графік роботи! 05.05.2024 - Вихідний та святковий день! Контакт-центр та гіпермаркети ТК-Маркет зачинені! 04.05.2024 - ТК-Маркети та Контакт-центр працюють до 18:00! З 06.05.2024 працюємо у звичайному графіку! 💐🥚🌷 🌸
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Виріз поло – свіжий стильний погляд на знамениту футболку2024-04-25З чим носити футболку поло? Стильні поради
Виріз поло – свіжий стильний погляд на знамениту футболкуВиріз поло – свіжий стильний погляд на знамениту футболку

Виріз поло – свіжий стильний погляд на знамениту футболку

У світі моди постійно з'являються нові тенденції, але деякі речі залишаються вічною класикою. Серед таких предметів варто виокремити футболки поло, які знову зловили хвилю популярності і в сезоні весна-літо 2024 року. Ці універсальні, стильні та комфортні предмети гардеробу завойовують серця модниць з усього світу. Футболки поло максимально універсальні і зручні і їх можна одягати зверху або під низ, в комбінації з жакетами, куртками блейзерами, залежно від випадку. Дизайнери використовують унікальні візерунки, кольори та деталі, щоб надати класичній сорочці поло сучасного відтінку. Стильний елемент гардеробу можна купити у готовому вигляді або ж виготовити самостійно з текстильних матеріалів, які найкраще підходять для пошиття. І щоб ви могли впевнено оновити гардероб до літнього сезону, спеціалісти з інтернет-магазину Текстиль-Контакт розкриють основні таємниці вибору найкращого фасону поло, розкажуть з чим гармонійно поєднувати предмет гардеробу та яким тканинам для самостійного пошиття надати перевагу.

Що таке футболка поло?

Футболки поло — один з головних елементів стилю «old money», який, за прогнозами стилістів, цієї весни буде знову актуальним. Загалом - це стильний гібрид між класичною футболкою та сорочкою, яка має вишуканий комірець та короткі або довгі рукава. Футболки поло стали символом елегантного спортивного стилю, який може бути підкреслений як у повсякденних так і у більш формальних образах. Поло, як обов’язкова частина стилю преппі, заволодіє весняними образами. Особливо це буде до смаку поціновувачам зручної класики. У виборі поло будьте сміливими: обирайте кольорові варіанти, не нехтуйте чоловічим відділом та будьте креативними у стилізаціях. Спробуйте носити цю спортивну трикотажну футболку з мініспідницею в складку, як у тенісисток, повсякденними моделями з деніму або версіями з романтичними рюшами, як на показі Miu Miu весна-літо 2024.

viriz-polo-svizhij-stilnij-poglyad-na-znamenitu-futbolku-8

Який фасон футболки поло вибрати?

Не лише класичний варіант футболки поло має місце бути в гардеробі- використовуйте та стилізуйте різні варіації. Серед найбільш актуальних фасонів варто виокремити:

  1. Лонгслів поло. Це варіант футболки поло з довгими рукавами, який ідеально підходить для прохолодних днів або вечірніх прогулянок. Цей фасон виглядає елегантно та стильно, додаючи образу жіночності та витонченості, завдяки приталеному силуету та підкресленню принад фігури. Лонгслів поло чудово поєднується з джинсами, спідницями або штанами, створюючи неперевершений образ у кожній ситуації.
  2. Кроп-топ поло. Для тих, хто шукає щось більш вишукане та сміливе, ідеальним вибором буде кроп-топ поло. Цей фасон характеризується короткою довжиною, яка підкреслює талію та додає жіночності образу. Кроп-топ поло виглядає надзвичайно стильно у поєднанні з джинсами/брюками/шортами з високою лінією талії.

viriz-polo-svizhij-stilnij-poglyad-na-znamenitu-futbolku-4

З чим носити футболку поло? Стильні поради

Незважаючи на розмаїття фасонів, футболка поло залишається доволі універсальним предметом гардеробу, що легко поєднується з іншими елементами. Найбільш зручними та комфортними рішеннями є комбінація поло з:

  • Джинсовими брюками. Вибирайте широкі моделі: мом, бойфренд, банани тощо. В поєднанні з ними поло заграє новими фарбами. Комбінація з класичною футболкою поло створить практичний та зручний лук, а з приталеним лонгслівом – спокусливий тандем. В залежності від погодних умов доповнити образ можна джинсовою курткою або шкіряним бомбером, що наразі також на піку популярності;
  • Зі спідницями. Також вибирайте в залежності від події та стилю. Гарним варіантом для відпочинку або прогулянок у спеку стане вже класична комбінація поло+мініспідниця з грайливими складками. А от для більш вишуканого та ділового стилю можна зібрати лук з класичного поло нейтрального кольору і спідниці прямого крою довжиною нижче коліна. Особливо сміливі дівчата, що не бояться критики та модних експериментів, можуть вибрати фасон спідниці зі спокусливими розрізами. Акуратна сумочка, стильні окуляри та закриті босоніжки на низькому ходу нададуть образу особливої елегантності;
  • З шортами. Певна річ, у літні спекотні дні найменше хочеться відчувати паркість та дискомфорт. Саме тому надавайте перевагу стильним шортам з деніму або костюмних тканин, які ідеально поєднуються з поло у фасоні класичної футболки або кроп-топу.

viriz-polo-svizhij-stilnij-poglyad-na-znamenitu-futbolku-1

Які тканини вибрати для пошиття футболки поло?

Інтернет-магазин Текстиль-Контакт вже багато років займає лідерські позиції на українському ринку легкої промисловості. На сайті є зручний та структуризований каталог, що містить більше тридцяти тисяч позицій. Серед високоякісних тканин українського та закордонного виробництва легко віднайти полотна, що стануть втіленням ідеальної футболки поло. Серед них:

  1. Лакоста. Тканина лакоста – це традиційний матеріал для пошиття футболок поло, які ще безліч років тому завоювали популярність на модних теренах світу. В інтернет-магазині Текстиль-Контакт величезна палітра кольорів та відтінків тканини, кожен покупець зможе віднайти той варіант, що найбільше підходить за смаком та стилем. Трикотажне полотно лакоста має стовідсотковий склад натуральних волокон бавовни, а також характерну структурну поверхню піке. Матеріал чудово пропускає повітря та дозволяє шкірі дихати, має достатній рівень гігроскопічності, швидко сохне та не створює парникового ефекту. Матеріал неймовірно зручний та практичний у використанні, при правильному догляді надовго збереже цілісність та первісний вигляд. Також в асортименті Текстиль-Контакт є тканина лакоста євро, що відрізняється від попередника трішки нижчим рівнем щільності та ідеально підходить для пошиття футболок на особливо спекотні дні. Лакоста євро також порадує вимогливих покупців широким асортиментом кольорів, від нейтральних базових і до яскравих.
  2. Кулір. Кулірні тканини є одними з найбільш популярних матеріалів для пошиття футболок. Речі з кулірки доволі практичні і зручні у використанні, дарують комфорт для тіла у будь-яку погоду. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт можна замовити кулірне полотно зі стовідсотковим вмістом волокон натуральної бавовни. Матеріал відрізняється особливим типом в`язки, має лицьову та виворітну сторони. Він володіє високою гігієнічністю і відмінною гігроскопічною властивістю. Ця тканина є тонкою, але дуже міцною, зносостійка і практично несхильна до зминання. Поло з кулірного полотна чудово підходить для занять спортом і активного відпочинку, надаючи відчуття комфорту та зручності. Також можна замовити кулір стрейч, що має у складі комбінацію натуральних і синтетичних волокон. Це тонка, міцна і стійка до зношування тканина. Вона чудово зберігає свою форму та легко піддається обробці, красиво драпірується і несхильна втрачати насиченість кольору при багаторазових праннях.
  3. Трикотаж у смужку та рубчик. Окрім футболки поло, модною тенденцією також є вироби зі смугастих тканин. То ж чому не поєднати ці дві стильні ознаки в одному виробі? Інтернет-магазин Текстиль-Контакт пропонує вибрати для пошиття поло яскравий трикотаж Mikonos з люрексом, що зачарує блиском з першого погляду. Це трикотажний матеріал з комбінованим складом та вмістом волокон віскози, синтетичних волокон та металізованої нитки. Трикотаж має властивість чудово драпіруватися, є м'яким та гладким на дотик, а також гігроскопічний та добре розтягується. Вироби з цієї тканини, якщо правильно доглядати за ними, будуть служити протягом тривалого часу, надаючи відчуття комфорту та прохолоди при контакті зі шкірою. Для пошиття лонгів поло з приталеним силуетом можна використати трикотаж резинку Мустанг. Це вид в'язаного трикотажу, що має опуклу текстуру, схожу на «косички» на лицьовій стороні. Матеріал відрізняється еластичністю, здатністю до розтягування, не потребує вибагливого догляду та надовго зберігає привабливий та естетичний вигляд.
  4. Віскозний трикотаж. Матеріали на основі віскози мають безліч переваг, серед яких: комфорт при носінні, гіпоалергенність та повітропроникність. В інтернет-магазині Текстиль-Контакт для пошиття поло можна замовити трикотаж тюрлю, що представлений у широкій палітрі кольорів. Трикотаж з "холодної віскози" відзначається високими гігієнічними властивостями і ніжною на дотик текстурою. Він чудово драпірується, привабливо виділяє силует. Ця тканина відмінно вбирає вологу і навіть у спекотне літо може забезпечити приємне відчуття прохолоди. Іншим варіантом для пошиття виробів у стилі поло можна вибрати трикотаж мікрорезинку KORTINA. Тканина має комбінований склад, доволі міцна та щільна, несхильна до деформації і втрати привабливості. Матеріал комфортний до тіла, еластичний і добре тягнеться, надовго зберігає яскравість і насиченість кольору.
  5. Трикотажні матеріали з принтами. І знову ж таки можна помітити «переплетення» модних тенденцій в одному образі. Тканини з принтами просто «зірки» на цьогорічних подіумах, їх використовують для пошиття суконь та спідниць, брюк та шортів, блейзерів і костюмів. Не обійшли стороною дизайнери і футболки поло, що в цьому сезоні постають перед нами з тканин із яскравими принтами. Для пошиття виробу в каталозі інтернет-магазину Текстиль-Контакт можна купити трикотаж з геометричним принтом. Матеріал має стовідсотковий вміст волокон віскози, доволі комфортний для носіння у спекотні дні. Трикотаж добре пропускає повітря, дозволяє шкірі дихати, добре поглинає вологу. Має цікавий геометричний принт, що водночас і подарує нотку яскравості і збереже відчуття стилю і смаку. Поціновувачі орнаментальних принтів можуть звернути увагу на віскозний трикотаж LIA А. Трикотажне ніжне полотно однорядного петельного плетіння, завдяки якому тканина "дихає" і не мнеться. Має цікавий орнамент, що стане родзинкою повсякденного поло. Матеріал легкий, гнучкий, добре розтягується у ширину та добре драпірується. А от дівчата, що полюбляють флористичні принти, обов'язково мають звернути увагу на трикотаж KIR, де на чорному тлі зображені яскраві квітки. М'яка та комфортна тканина ідеально контактує зі шкірою, несхильна провокувати подразнення. Має комбінований склад, не потребує особливого і складного догляду, надовго зберігає цілісність, насиченість кольору та первісний стан.

Футболки поло - це не лише модний елемент гардеробу, а й символ елегантності та стилю. У 2024 році ці речі знову здобувають популярність серед модниць усього світу. Незалежно від того, чи обираєте ви лонгслів поло, кроп-топ поло чи класичний варіант, ви обов'язково вразите оточуючих своїм бездоганним смаком та стилем. Найкращі тканини для пошиття виробів можна замовити в інтернет-магазині Текстиль-Контакт.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 25.04.2024