роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Найпопулярніші моделі штанів та брюк в сезоні зима-весна 20242024-02-03Розглянемо п'ять найбільш актуальних фасонів брюк цього року
Найпопулярніші моделі штанів та брюк в сезоні зима-весна 2024Найпопулярніші моделі штанів та брюк в сезоні зима-весна 2024

Найпопулярніші моделі штанів та брюк в сезоні зима-весна 2024

У світі моди кожен сезон приносить свої нові відкриття та тенденції, які відображають сучасний дух та стиль. У 2024 році жіночі брюки представлені різноманітністю фасонів, кожен з яких має свою неповторну привабливість та практичність. Давайте розглянемо п'ять найбільш актуальних фасонів брюк цього року та переваги кожного з них. А також виберемо найкращі тканини з каталогу інтернет-магазину Текстиль-Контакт, які ідеально підходять для пошиття виробу своєї мрії.

Найбільш популярні фасони штанів та брюк у 2024

Карго

Брюки карго знову здобули популярність у 2024 році завдяки своїй функціональності та стильному вигляду. Вони відрізняються наявністю багатьох кишень, які роблять цей фасон дуже зручним для повсякденного використання. Карго можна поєднувати з різноманітними верхами, від футболок до блузок, створюючи вишуканий або спортивний образ в залежності від вибраного аксесуару. Можна вибирати різних кольорів, найпопулярніші — чорні, бежеві, хакі. Найкращими тканинами для них є ті, що мають натуральний склад бавовни 100 % або з додаванням невеликої кількості синтетики та еластану. В інтернет-магазині Текстиль-Контакт ми пропонуємо вибрати костюмну тканину DS-RCPSD-20110 у нейтральних відтінках. Матеріал має комбінований склад (Бавовна 30%, Льон 30%, Поліестер 30%, Віскоза 10%), що значно покращує експлуатаційні властивості. Костюмна тканина DS-RCPSD-20110 відрізняється цікавою фактурою ялинки, що надає особливої прикраси образу. Матеріал доволі щільний та міцний, комфортний у носінні і зносостійкий, несхильний до механічних пошкоджень і втрати привабливості. Альтернативним варіантом для виготовлення брюк фасону карго є котон твіл хеві теж у стриманих кольорах. Унікальна тканина має стовідсотково натуральний склад з волокон бавовни, завдяки чому комфортна та безпечна при контакті зі шкірою. Матеріал доволі міцний і зносостійкий, легкий і добре тримає форму. Котон твіл хеві напрочуд приємний на дотик, простий в обслуговуванні, надовго зберігає яскравість кольору і стійкий до забруднень. Ідеальний варіант для пошиття брюк  фасону карго для щоденного використання. Брюки карго доволі універсальний предмет гардеробу, тому не варто боятись експериментувати. Створюйте образи у стилі міського сафарі, додавши до карго блузку з африканським принтом та ковбойські чоботи. Для більшого комфорту та кежуал луків, сполучіть карго з футболкою з візерунком та кросівками.

najpopulyarnishi-modeli-shtaniv-ta-bryuk-v-sezoni-zima-vesna-2024-1

Палаццо

Це актуальний крій з красивими складками, що є символом елегантності у 2024 році. Ці широкі, довгі брюки виглядають дуже жіночно та стильно. Вони додають луку грації та вишуканості, роблячи його ідеальним вибором для офіційних подій та вечірок. Основу для образів можуть скласти такі кольори: сірий, чорний, коричневий. Найкращий варіант для таких брюк - це костюмні тканини з вовною у складі, приміром, костюмна тканина FELICE. Тканина має комбінований склад (поліестер 54%, вовна 44%, еластан 2%), доволі м'яка та комфортна на дотик. Головна фішка матеріалу – малюнок ялинка на поверхні, що дозволяє створити як діловий образ, так і чудовий лук для прогулянок чи щоденного використання. Завдяки волокнам натуральної вовни у складі, тканина має відмінні теплоізоляційні властивості та буде комфортна для носіння у нестабільну весняну погоду. Також цікавим варіантом для пошиття брюк палаццо стане костюмний твід ялинка з неперевершеною фактурою. Тканина зі змішаним складом доволі формостійка та довговічна, комфортна для щоденного носіння та надовго зберігає первісний вигляд. Комбінуйте палаццо з витонченим топом або блузкою та високими підборами для вечірнього образу. Для повсякденного використання носіть палаццо з легким светром та туфлями на невисоких підборах, кросівками або чобітками на масивній підошві.

najpopulyarnishi-modeli-shtaniv-ta-bryuk-v-sezoni-zima-vesna-2024-2

Брюки з екошкіри

Екошкіра стала надзвичайно популярною альтернативою шкірі і брюки з цього матеріалу не є винятком. У 2024 році цей фасон набуває нових варіацій та використання. Штани з екошкіри можуть мати різні крої та фасони, але завжди надають образу нотки сміливості та сучасності. Вони особливо універсальні у використанні, можна грамотно комбінувати як повсякденні, так і ділові та навіть святкові образи. Варто зауважити, що для пошиття брюк краще вибирати якісну екошкіру, що не буде зминатися від кожного руху. В каталозі інтернет-магазину Текстиль-Контакт з цією метою можна придбати штучну шкіру у нейтральних повсякденних відтінках. Поліуретановий матеріал має привабливий зовнішній вигляд, не тягнеться, м'який, легкий і еластичний, що робить його особливо зручним у використанні. Брюки з екошкіри знаходяться на піку популярності, виглядають ефектно, стійкі до розриву, відштовхують воду і абсолютно безпечні для здоров'я. Також ми пропонуємо звернути увагу на штучну шкіру на замші. Матеріал виготовляється методом покриття полімером штучної замші, що надає особливої привабливості та комфорту при використанні. М'який та пластичний матеріал має чудові експлуатаційні характеристики. Добре драпірується, легко набуває і тримає форму, міцний, стійкий до стирання і всякого роду вигинів і різних температурних режимів. Створіть рішучий образ, поєднуючи брюки з екошкіри з м'яким светром та ботфортами на високих підборах або масивній підошві. А для більшого комфорту та спортивного стилю комбінуйте їх з худі та кедами.

najpopulyarnishi-modeli-shtaniv-ta-bryuk-v-sezoni-zima-vesna-2024-3

Джогери

Цей фасон є комбінацією стилю та комфорту. У 2024 році джогери стали невід'ємною частиною жіночого гардеробу. Вони мають еластичний пояс зі стяжкою, що робить їх ідеальним вибором для активного способу життя та спортивного стилю. Порада: вибирайте щільні тканинні матеріали, щоб брюки були об’ємними, адже це надаватиме образу збалансованості. Найкращим варіантом полотна для пошиття джогерів, на думку спеціалістів з Текстиль-Контакт, є, безперечно, футер. На більш теплу весняну погоду можна вибрати футер-стрейч двонитку, що представлена у каталозі у безлічі кольорів. Загалом, це трикотажне бавовняне полотно з доданням еластану. Натуральна, м’яка і ніжна тканина, натомість доволі міцна, тепла і практична у використанні. Матеріал футер-стрейч двонитка приємний для шкіри, чудово пропускає повітря, добре тягнеться, стійкий до потертостей, зачіпок і не скочується. Більш щільним аналогом двонитки є футер трьохнитка з начісом, що ідеально підходить для носіння в холодну пору року. Сумішеве трикотажне полотно з особливим переплетінням ниток, доволі гнучке і м’яке, комфортне до тіла і несхильне викликати подразнення. Тканина зносостійка та довговічна, добре зберігає початкову форму і чудово тягнеться. Особливо вдалим поєднанням є комбінація джогерів зі светрами і футболками, топами та лонгслівами. Щодо взуття, то варто звертати увагу на погоду, адже на зимовий період можна вибрати чобітки, а на більш теплий – кросівки, кеди тощо.

najpopulyarnishi-modeli-shtaniv-ta-bryuk-v-sezoni-zima-vesna-2024-4

Джинси прямого крою

Класика ніколи не виходить з моди і джинси прямого крою - це перевірений та доцільний варіант для будь-якого образу. У 2024 році вони залишаються актуальними, універсальними та практичними елементами стильного гардеробу. Предмет одягу легко поєднувати з іншими речами, взуттям та предметами верхнього гардеробу, доцільно одягати на роботу, на зустріч з друзями або просто вирушаючи у справах. Зручні та комфортні, практичні і зносостійкі джинси прямого крою стануть базою для будь-якого образу. Дизайнери радять надавати перевагу джинсам темно-синього, темно-сірого або чорного кольору, щоб створювати легкі поєднання та вдалі комбінації. З асортименту інтернет-магазину Текстиль-Контакт ми пропонуємо вибрати котон габардин HOWARD, що має у складі натуральні волокна бавовни та незначну кількість синтетичного еластану, який позитивно впливає на експлуатаційні властивості. Це формостійкий матеріал, який не перешкоджає циркуляції повітря та дозволяє шкірі повноцінно дихати. Матеріал має чудову здатність підлаштовуватися під будь-яку температуру (в спеку - прохолодний, а в холод - теплий), що особливо комфортно для носіння весною та восени. Котон габардин HOWARD несхильний до зсідання, розтягування та втрати привабливості на довгий час. Не менш якісною альтернативою є щільний котон діагональ з суцільно натуральним складом. Матеріал має високий рівень щільності, що дозволяє зберігати та не втрачати форму на довгий час. Котон діагональ, завдяки особливому методу виготовлення, має помітну фактурність, що надає особливо цікавого вигляду. Також серед переваг тканини варто зазначити: міцність, зносостійкість, несхильність до розтягування та механічних пошкоджень, невибагливість у догляді та збереження насиченості кольору протягом довгого часу. Не варто перейматися стосовно гармонійного створення образу, адже джинси прямого крою – це настільки універсальний предмет одягу, що актуально виглядатиме як з футболками і кросівками, так і з блузами та лоферами.

najpopulyarnishi-modeli-shtaniv-ta-bryuk-v-sezoni-zima-vesna-2024-5

У 2024 році модні фасони штанів та брюк для жінок вражають своєю різноманітністю і стилем. Від карго до палаццо, ви знайдете ідеальний варіант для будь-якої ситуації. Не бійтеся експериментувати та створювати власний неповторний образ з речами, які можна пошити з якісних тканин від інтернет-магазину Текстиль-Контакт.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 03.02.2024