роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Вишукане втілення стилю: використання гардинного полотна гіпюр у дизайні інтер'єру2023-09-27Де і коли використовують гардинне полотно гіпюр.
Вишукане втілення стилю: використання гардинного полотна гіпюр у дизайні інтер'єруВишукане втілення стилю: використання гардинного полотна гіпюр у дизайні інтер'єру

Вишукане втілення стилю: використання гардинного полотна гіпюр у дизайні інтер'єру

Сучасний асортимент тканин та текстильних виробів приємно вражає розмаїттям фактур, кольорів та відтінків.

Обираючи те, що до вподоби, можна створити ідеальний інтер’єр приміщення, що надасть затишку та особливої атмосфери.

Одним з найчарівніших текстильних матеріалів, що гармонійно вписується майже в кожен стиль та інтер’єр приміщення є гардинне полотно.

Гардинне полотно гіпюр відоме своєю елегантністю та вишуканістю. Цей вид тканини є популярним серед дизайнерів, завдяки своїм унікальним властивостям та розкішному вигляду.

Гардинне тюлеве полотно гіпюр виробляють на основов`язальних машинах з двох систем ниток - основних та візерунчастих.

Для виготовлення полотна можуть використовувати бавовняні, капронові та поліестерові нитки. Цей чарівний матеріал у побуті іноді називають гіпюр або жакардовий тюль.

Більше цікавих фактів та рекомендацій стосовно вибору нададуть спеціалісти інтернет-магазину Текстиль-Контакт у цій статті.

Популярні види штор, що можна виготовити з гардинного полотна:

  1. Штори-кафе. Це короткі фіранки, які закривають тільки верхню частину вікна, залишаючи нижню половину відкритою. Вони надають приміщенню затишку і дозволяють природному світлу проникати всередину приміщення, при цьому забезпечуючи певний рівень приватності.
  2. Римська штора. Популярний різновид штор, який складається з горизонтальних складок, що піднімаються вгору, коли їх піднімають за допомогою механізму. У відкритому стані вони виглядають ніби рівні панелі, а коли опускаються - утворюють складки. Цей тип штор відмінно регулює кількість світла, яке проникає в приміщення, що надає особливого комфорту.
  3. Австрійська штора. Виріб характеризується збірками або складками, які формуються по всій довжині штори і створюють м'які фалди.  Австрійські штори мають вишуканий і романтичний вигляд. Вони часто використовуються в спальнях або вітальнях, де важлива атмосфера затишку і розкоші та додають в інтер'єр романтики та елегантності.

Де і коли використовують гардинне полотно гіпюр:

  • В квартирі та заміському будинку. Гардини гіпюр чудово пасують до будь-якого приміщення в будинку. Вони створюють теплу та затишну атмосферу у спальні, елегантність у вітальні та романтику у їдальні;
  • В кафе та ресторанах. Гардинне полотно гіпюр часто використовується в ресторанах, оскільки воно додає особливого шарму та розкоші до інтер'єру;
  • В номерах готелів, санаторіїв, баз відпочинку. Заклади відпочинку часто використовують гардини гіпюр у своєму декорі для того, щоб приймати гостей у розкішному та комфортному середовищі.

Також гардинне полотно можна використати у рукоділлі, наприклад, для декорування абажурів на торшери, що ідеально виглядатимуть у приміщенні в таких стилях, як: шеббі-шик, бохо та ретро. Часто молоді матусі, бажаючи власними руками перетворити дитячу кімнату на рай для маленької принцеси, обирають гардинне полотно гіпюр для створення балдахінів над ліжком. В інтернет-магазині Текстиль-Контакт величезний асортимент полотен, що можна використати для рукоділля, наприклад, гардинне полотно CALIDA, яке добре драпірується, має естетичний вигляд, пластичне та доволі зручне у використанні. Не менш популярним варіантом серед українців є гіпюр Мірабелла, що має ефектні та витончені візерунки на поверхні. Матеріал представлений у декількох кольорах, тож обрати ідеальний для втілення власного проєкту не складно. А от колекція полотен Ранкова роса вважається особливо універсальною, адже має доволі лаконічний та при цьому тендітний візерунок, що ніби імітує крапельки роси. Загалом гардинне полотно можна використати так, як досвідченій майстрині підкаже серце та натхнення.

Які різновиди полотна можна придбати в інтернет-магазині Текстиль-Контакт?

  1. З квітковими мотивами. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт велика кількість полотен з флористичними мотивами, що можуть стати прикрасою приміщення. Ми пропонуємо розглянути такий чудовий варіант, як гардинний гіпюр Делфі у білосніжному кольорі. Прозора тканина з фестоном має сітчасту структуру та привабливий квітчастий візерунок. Матеріал чудово пропускає повітря і сонячне світло, легкий у догляді, довговічний і має напрочуд естетичний вигляд. Цікавим полотном також є гіпюр Троянда Шерон, що ніби всипане справжніми квітами на всій поверхні. Тендітне полотно у молочному кольорі створює в будинку атмосферу легкої невагомості і затишку, розсіює прямі сонячні промені та захищає від сторонніх поглядів із вулиці.
  2. З класичними візерунками. Такі гардинні полотна найчастіше обирають для вітальні у класичному, ретро або вінтажному стилі. Гарним варіантом з каталогу Текстиль-Контакт є гардинне полотно Еріка, що представлено в асортименті кольорів. Даний вид гіпюру має красиві завитки та фігури на поверхні, доволі м'який, чудово драпірується, лягаючи красивими складками, тонкий і піддатливий. Для тих, хто хоче зробити на шторах головний акцент приміщення, ми пропонуємо розглянути гардинне полотно Муза у відтінку Аквамарин. Полотно має велику сітчасту структуру, добре пропускає повітря та сонячні промені, доволі естетичне та оригінальне на вигляд.
  3. З геометричними мотивами. Поціновувачам штор з геометричними візерунком неодмінно сподобається гардинне полотно гіпюр з колекції Клермон у стандартному білому відтінку. Полотно з фестоном має гарний ажурний геометричний візерунок та відмінні властивості, серед яких: міцність, повітропроникність та розсіювання світла. Тим, хто хоче надати вітальні або спальні ще більше тендітності та ніжності, варто обирати гардини відтінку шампань. Саме таким варіантом у нашому каталозі є гардинне полотно Марокканський ромб, що через геометричні фігури на поверхні, стане цікавим рішенням у класичному або ретро інтер’єрі.
  4. Для фіранок. Унікальна фіранка з гіпюру подарує будь-якому інтер’єру естетичну привабливість. Головна фішка – це витончені троянди з тонкого мережива молочного відтінку. Найчастіше фіранки обирають для кафе та ресторанів, їдалень та кухонного приміщення. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт представлені три варіанти цього полотна, що відрізняються за розміром, серед них: довжиною в 60 см, 95 і 125 см.
  5. Гардинне полотно гіпюр з фестонами - це вид, який відзначається особливими візерунками та оздобленнями по одному чи обох краях тканини. Фестони прикрашають краї гардинного полотна і надають йому більше вишуканості та елегантності. Полотна з фестонами особливо популярні серед українських покупців, адже цей вид гардинної тканини надає особливого шарму декору, завдяки чому часто використовується для прикраси вікон у квартирах та заміських будинках. В інтернет-магазині Текстиль-Контакт великий асортимент полотен з фестонами з одного або обох країв, які можна обрати для прикрашання приміщення. Наприклад, матеріал Селін у ніжному ванільному відтінку заворожує привабливими квітками на поверхні, а тканина з візерунком метеликів стане чудовим доповненням до дитячої кімнати. Максимально сітчастий гіпюр Меліана має гарний ажурний флористичний візерунок, тканина жорстка, але через пухку структуру відмінно пропускає повітря і денне світло.

Гардинне полотно гіпюр - це чудовий матеріал, який може перетворити будь-яке приміщення в елегантне та вишукане місце. З його різноманітними видами та методами використання, він є важливим елементом декору, який додає шарму та розкоші до будь-якого інтер'єру. Придбати особливо якісні тканини з вишуканими візерунками можна в інтернет-магазині Текстиль-Контакт за особливо приємними цінами та доставкою по всім регіонам України.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 27.09.2023