Змінено графік роботи! 05.05.2024 - Вихідний та святковий день! Контакт-центр та гіпермаркети ТК-Маркет зачинені! 04.05.2024 - ТК-Маркети та Контакт-центр працюють до 18:00! З 06.06.2024 працюємо у звичайному графіку!
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Гайд по спідницям на весну/літо 20242024-04-09Кращі варіанти спідниць цього сезону та як їх носити
Гайд по спідницям на весну/літо 2024Гайд по спідницям на весну/літо 2024

Гайд по спідницям на весну/літо 2024

 

Весна та літо - чудовий час для виразного вбрання, яке підкреслить вашу жіночність та стиль.

 

Спідниці, як один з найважливіших елементів жіночого гардеробу, знову в центрі уваги модних трендів сезону весна-літо 2024.

 

Вони додають елегантності, вишуканості та стилю будь-якому образу, незалежно від того, чи йдеться про діловий стиль, вечірній на вечірці або повсякденний вигляд.

 

Давайте розглянемо кращі варіанти спідниць цього сезону та як їх носити.

 

Найбільш популярні моделі спідниць у сезоні весна-літо 2024:

  • Мереживні спідниці. Мереживо завжди виглядає жіночно і елегантно. Весна-літо 2024 пропонує нам багато варіантів мереживних спідниць - від довгих до коротких. Ці спідниці ідеально підходять для романтичних образів. Краще носити їх з простими блузами або топами, щоб не перевантажувати образ. Безперечно, в інтернет-магазині Текстиль-Контакт для пошиття мереживної спідниці варто вибрати гіпюр. Це ніжна тканина з ажурних мереживних елементів на сітчастій основі є прозорою та легкою, що дозволяє повітрю вільно проникати. Вона майже невагома та має трохи жорстку структуру. Додавання синтетичних ниток підвищує її міцність і стійкість до зношування. Ця тканина має середню еластичність і не потребує складного догляду. Матеріал представлений у широкому асортименті кольорів та відтінків, тож можна вибрати тканину нейтрального кольору, для створення стриманого образу, або навпаки - яскравого, щоб запалювати цьогорічні вечірки та мати приголомшливий вигляд. Також можна звернути увагу на гіпюр Каприз, що має цікавий квітковий візерунок. Тканина легка та невагома, натомість жорстка та формостійка, виготовлена з синтетичних волокон поліестеру, що надає особливої міцності. При пошитті виробів з декоративного мережива варто враховувати, що це прозорі тканини і вони вимагають використання текстильної підкладки.

gajd-po-spidniczyam-na-vesnulito-2024-1

  • Напівпрозора спідниця середньої довжини. Ця спідниця привертає увагу своєю легкістю та ефектом напівпрозорості. Вона створює образ легкості та вишуканості, гарний варіант для літнього луку як на прогулянку так і для офісного стилю. Також ідеально підходить для вечірнього виходу або романтичного побачення. Краще всього поєднувати її з вишуканим топом або блузою, босоніжками на підборах або просто кросівками. Для пошиття виробу в інтернет-магазині Текстиль-Контакт можна вибрати чудовий однотонний шифон, що представлений у безлічі відтінків. Це матова тканина  полотняного переплетення, яка має легку текстуру та чудово лягає у складки. Вона красива та напівпрозора, добре драпірується, має тонку  і повітропроникну структуру. А поціновувачі яскравих образів можуть замовити шифон з принтом, що так само добре пропускає повітря та комфортний у носінні, натомість дозволяє створювати незабутні луки. Іншим, але не менш цікавим варіантом для пошиття прозорої тканини є органза. Органза - це тканина, яка втілює ніжність та легкість. Вона тонка, але має трохи жорстку структуру, блискучу поверхню і дуже естетичний вигляд. Міцна і стійка до впливу сонячного світла та органічних розчинників, органза легко пропускає повітря і практично не схильна до зминання.

gajd-po-spidniczyam-na-vesnulito-2024-2

  • Шкіряні спідниці. Предмети гардеробу зі штучної шкіри можуть бути міні або мати максі довжину, адже вони завжди в тренді і в цьому сезоні вони особливо популярні. Шкіряні спідниці додають образу спокусливості та загадковості. Шкіра добре виглядає з трикотажними светрами або футболками для створення повсякденного образу, або зі стильною блузою для більш офіційного вигляду. Взуття також варто вибирати під стилістику образу, приміром, для класичного луку можна вибрати туфлі або чобітки на платформі, а ось для прогулянок найкращим варіантом стануть кеди, кросівки і навіть балетки, що знову повертаються у моду. Якісну штучну шкіру для пошиття спідниці можна замовити в інтернет-магазині Текстиль-Контакт. Поліуретановий матеріал має привабливий зовнішній вигляд, не втрачає свою форму, м'який, легкий і еластичний. Вироби з екошкіри набувають популярності, завдяки своєму ефектному вигляду, міцності, відштовхуванню води та безпечності для здоров'я.

gajd-po-spidniczyam-na-vesnulito-2024-3-1

  • Спідниця-балон. І знову грандіозне повернення – спідниця-балон повертається на пік популярності. Ця спідниця ідеально підкреслить ваші жіночні форми, нагадуючи про стиль нульових років. Вона підходить для будь-якої події - від ділових зустрічей до вечірнього виходу. Краще всього поєднувати її з прилеглими топами, об'ємними футболками або навіть худі оверсайз. Щодо взуття, то вибір також залежить від стилю: з блузкою ідеальне поєднання створять босоніжки, а з худі – кросівки. Інтернет-магазин Текстиль-Контакт пропонує безліч тканин, що можуть стати основою при пошитті виробу. Приміром, атлас лайт, який представлений у різноманітті кольорів. Це синтетична глянцева тканина зі стрейчевим волокном, що має гладку та рівну поверхню, завдяки особливому сатиновому переплетенню. Вона естетична та приваблива за зовнішнім виглядом. Також можна вибрати і тафту для пошиття спідниці-балон. Це гладка та щільна тканина з легким матовим блиском, яка при русі приємно шелестить. Вона пластична і міцна, а певна жорсткість матеріалу допомагає утворювати чіткі складки і витончені драпіровки на тканині. Поціновувачі натуральності можуть надати перевагу тканинам на основі волокон бавовни, приміром, сорочкові полотна. Це міцні, доволі легкі та комфортні до тіла тканини, що не схильні викликати подразнення, добре пропускають повітря та дозволяють шкірі вільно дихати. Останнім, та не менш гарним варіантом для пошиття спідниці-балон, є батист віскозний. Легкий та комфортний матеріал, має середній рівень прозорості, добре пропускає повітря та надзвичайно комфортний для носіння у літню спеку. Та майте на увазі, що цей матеріал погано тримає форму і занадто м'який для об'ємних спідниць.

gajd-po-spidniczyam-na-vesnulito-2024-4-1

  • Спідниці з бахромою або розрізами. Ці спідниці привертають увагу своєю оригінальністю та стильністю. Бахрома або торочки додають образу динамічності та жіночності. Їх можна комбінувати з топами або блузами, доповнювати жакетами тощо. Для пошиття спідниці можна використовувати безліч тканин, але ми пропонуємо розглянути платтяний віскозний креп. М'якість, легкість і природність - ось ключові характеристики платтяного крепу. Це матеріал з характерною зернистою поверхнею, який має легкий блиск та різноманітну кольорову палітру. Він гігроскопічний і має прекрасні гігієнічні властивості. Однією з очевидних переваг даної тканини є те, що вона не створює статичної електрики. Тканина приємно охолоджує тіло в спеку, тому дуже комфортна у носінні. Також для виготовлення спідниці з торочками можна вибрати штучну шкіру, що має гарні властивості та неперевершений вигляд.

gajd-po-spidniczyam-na-vesnulito-2024-5

  • Спідниця-олівець. Цей класичний фасон завжди в тренді. Він ідеально підходить для офіційних заходів або ділового образу. Спідницю-олівець краще носити з блузкою або жакетом, щоб створити стриманий і елегантний образ. Для пошиття універсальної спідниці, що не втрачає популярності вже багато років, можна замовити в інтернет-магазині Текстиль-Контакт костюмну тканину піке. Костюмна тканина з віскозою, еластаном і поліестером - це легкий, але щільний матеріал, що має відмінні гігієнічні властивості. Вона дихає, добре вбирає вологу, не викликає статичної електрики і не потребує складного догляду. Ця тканина пластична і комфортна у носінні, а вироби з неї чудово драпіруються, підкреслюють форми, естетичні та стійкі до зношування. Також можна купити костюмну рогожку з комбінованим складом волокон вовни та поліестеру. Матеріал має напрочуд естетичний вигляд і структуру рогожки, що надає особливої цікавості виробу. Тканина міцна та щільна, не схильна до втрати форми та первісного стану. На літню спеку комфортним варіантом для спідниці також стане котон стрейч. Матеріал має комбінований склад з ниток натуральної бавовни та невеликого відсотку синтетичного еластану. Легка та комфортна для тіла тканина несхильна викликати подразнення, добре пропускає повітря, не створює парникового ефекту та має презентабельний вигляд.

gajd-po-spidniczyam-na-vesnulito-2024-6

  • Широка спідниця А-силуету. Цей фасон ідеально підходить для літніх днів. Він забезпечить вам комфорт та легкість рухів. Широку спідницю краще поєднувати з футболками або топами для створення повсякденного образу. Для пошиття можна вибрати костюмну тканину Панда. Матеріал, що складається з віскози, поліестеру і еластану, вражає своїми унікальними властивостями, що нагадують про натуральність: він ніжний, приємний на дотик і забезпечує комфорт, має гладку текстуру, яка не ковзає і не подразнює шкіру. Тканина чудово драпірується і практично не утворює складок, вона також гігроскопічна і відмінно регулює температуру. Завдяки своїй міцності і стійкості до зношування, вона відмінно підходить для виробництва високоякісного одягу. Більш легким варіантом є батист з каталогу інтернет-магазину Текстиль-Контакт. Це тонка і м'яка тканина полотняного переплетення, яка може бути однотонною або мати набивний малюнок. Вона приємна на дотик і не подразнює шкіру, добре пропускає повітря і вологу. Незважаючи на свою легкість і невагомість, матеріал досить міцний. Батист легко піддається крою та шиттю.

gajd-po-spidniczyam-na-vesnulito-2024-7

  • Максіспідниці з розрізами. Цей варіант спідниць створює образ елегантності та грації. Вони ідеально підходять для вечірніх заходів або романтичних вечірок. Для пошиття можна вибрати практично будь-яку тканину, приміром, джинс лайт. Джинс лайт - це ідеальний вибір для теплих місяців року! Це спрощена версія джинсової тканини з еластаном, що забезпечує доступний комфорт. Невибагливий та зручний у використанні, він м'який, легкий і практичний. Спідниці з цього матеріалу чудово пропускають повітря і мають привабливий зовнішній вигляд. Для створення більш екстравагантного та незвичного образу можна вибрати для пошиття спідниці костюмну тканину з бронзовим напиленням. Це сумішева костюмна тканина з додаванням еластану, що відзначається своєю гігієнічністю та м'якістю, а також добрим повітрообміном і гігроскопічністю. Вона має чудовий блиск, еластичність і гладку поверхню, що ідеально підкреслює силует. Крім того, ця тканина не створює статичної електрики.

gajd-po-spidniczyam-na-vesnulito-2024-8

Вибираючи спідницю для сезону весна-літо 2024, пам'ятайте про свій власний стиль та комфорт. Нехай ваш образ відображає вашу особистість та натхнення і носіть його з впевненістю! А для пошиття спідниці, що стане вашим хітом літа 2024, знайти та купити тканину можна в інтернет-магазині Текстиль-Контакт.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 09.04.2024