роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Осіння елегантність: привабливість і комфорт жилетів зі стьоганої тканини у 2023 році2023-10-25Які тканини для пошиття жилету можна придбати
Осіння елегантність: привабливість і комфорт жилетів зі стьоганої тканини у 2023 роціОсіння елегантність: привабливість і комфорт жилетів зі стьоганої тканини у 2023 році

Осіння елегантність: привабливість і комфорт жилетів зі стьоганої тканини у 2023 році

Коли листя починає свою яскраву трансформацію, а свіже прохолодне повітря приходить на зміну пекельному сонцю, в українських модниць виникає дилема: як залишатися стильною, при цьому відчувати тепло та комфорт.

У світі моди, що постійно розвивається та змінюється є один позачасовий та універсальний виріб — жилет зі стьоганої тканини.

Цей осінній  одяг поєднує в собі привабливість і комфорт, що робить його незамінним гардеробом у сезон.

Сьогодні разом зі спеціалістами від Текстиль-Контакт ми розберемо основні переваги жилетів зі стьоганої тканини та вивчимо фасони, що актуальні для осіннього сезону 2023 року.

Універсальність стьоганої тканини

Жилети зі стьоганої тканини унікальні тим, що в них гармонійно поєднується мода та функціональність. Ці жилети відомі своєю адаптивністю до різних умов, що робить їх незамінною річчю у вашому осінньому гардеробі. Давайте розберемося в причинах їх незмінної популярності:

  1. Надзвичайний комфорт. Однією з основних причин популярності жилетів із стьоганої тканини є неперевершений комфорт, який вони забезпечують. Стьоганий метод виготовлення плащової тканини створює м’який та об'ємний шар, що підтримує тепло та надає затишку в прохолодні осінні дні.
  2. Легкість. На відміну від громіздкого верхнього одягу, стьогані жилети пропонують ідеальне поєднання тепла та практичної невагомості. Це робить їх ідеальним вибором для створення багатошарових луків без відчуття скутості рухів.
  3. Ідеальність для міжсезоння. Просторі жилети із плащової стьоганої тканини ідеальні для носіння в міжсезоння, коли вранці тіло пронизує прохолода, а по полудню повітря прогрівається останніми ласкавими променями сонця. Їх можна носити поверх легких светрів, а потім (за потребою) знімати та легко переносити в руках, що робить їх адаптованими до коливань температур.
  4. Стиль і елегантність. Стьоганий дизайн плащової тканини додає елемент вишуканості вашому вбранню. Завдяки різноманітним візерункам і оздобленням ви можете вибрати стиль, який відповідає вашому особистому смаку. Це може бути класичний ромб або сучасний зигзагоподібний візерунок.
  5. Велика кількість кишень. Більшість моделей стьоганих жилетів оснащені великими кишенями, які ідеально підходять для зберігання речей першої необхідності або зігрівання рук під час осінніх прогулянок.

osinnya-elegantnist-privablivist-i-komfort-zhiletiv-zi-stoganoyi-tkanini

Найбільш актуальні фасони жилетів в сезоні осінь 2023

З кожним роком модні тенденції змінюються і 2023 рік не став винятком. Ось кілька фасонів стьоганих жилетів, які прогнозовано будуть особливо актуальними цієї осені:

  • Жилети з капюшоном. Цей фасон підходить для тих дівчат, які полюбляють додаткове тепло та захист від капюшону. Жилети створюють повсякденний і спортивний образ, ідеально підходять для активного відпочинку на свіжому повітрі, наприклад, для прогулянок містом або кемпінгу на природі;
  • Стьоганий жилет з паском. Елемент гардеробу з паском можна стильно поєднувати з різними речами для створення елегантного та модного образу. Завдяки паску, жилет здатний підкреслити талію та навіть візуально зменшити параметри фігури. А створити стильне поєднання можна з осінньою трикотажною сукнею, спідницею-олівець або джинсами звуженого фасону;
  • Вкорочений жилет. Це універсальний одяг, який можна носити як завгодно, наприклад, з джинсами фасону мом або кльош, спортивними штанами чи шкіряними лосинами. Такий жилет можна стилізувати багатьма способами на ваш розсуд;
  • Асиметричний стьоганий жилет. Ця модель має асиметричний стьоганий дизайн, де камери мають різний розмір та форму. Вона надає жилету унікальний і сучасний вигляд;
  • Довгий жилет. Довгий жилет схожий на м’яку теплу ковдру, завдяки просторому силуету та підкладці, що забезпечує тепло та комфорт. Чудово виглядає у комбінації з брюками звуженого фасону та лосинами;
  • Двосторонні жилети. Двосторонні стьогані жилети пропонують універсальність і два стилі в одному. Ви можете» перемикатися» між двома різними візерунками або кольорами, що робить їх ідеальним вибором для тих, хто любить різноманітність у своєму гардеробі.

osinnya-elegantnist-privablivist-i-komfort-zhiletiv-zi-stoganoyi-tkanini-1

Які тканини для пошиття жилету можна придбати в інтернет-магазині Текстиль-Контакт?

Асортимент інтернет-магазину Текстиль-Контакт приємно вражає розмаїттям тканин, що можна використати для втілення будь-яких модних виробів. Приємно вразить всіх покупців і каталог плащових стьоганих тканин, що ідеально підходять для пошиття осіннього жилету, що подарує тепло і комфорт у прохолодні осінні дні. Найкращими варіантами, на думку команди спеціалістів Текстиль-Контакт, є:

  1. Плащова стьогана з синтепоном тканина Фортуна. Унікальна стьогана тканина, що дубльована синтепоном та ідеальна для виготовлення жилетів будь-якого фасону. Тканина виготовлена з поліестеру, легка та водостійка, що дає змогу сповільнити намокання під час осіннього дощу. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт велика палітра кольорів, тож вибрати особливо привабливий та стильний відтінок, що підкреслить природну красу, зовсім нескладно.
  2. Плащова стьогана з синтепоном тканина Рубі. Матеріал має шар синтепону, що зберігає тепло та надає особливого комфорту у прохолодні осінні дні. Стьогана тканина має об'ємні ромбики на поверхні розміром 7х7 сантиметрів, виглядає лаконічно та стримано. У каталозі представлено два нейтральних відтінки: білий та темно-синій, що ідеальні для пошиття жилетів для доповнення елегантного та ділового стилю.
  3. Плащова стьогана з синтепоном тканина Марі. Стьогана плащова тканина водостійка та вітрозахисна, що особливо важливо у прохолодні осінні дні. Тканина доволі міцна, щільна та надійна, практична у використанні та при пошитті жилетів будь-якого фасону.
  4. Плащова стьогана з синтепоном тканина Віва. Ця міцна та зносостійка стьогана тканина часто обирається покупцями для пошиття стильних жилетів та курток на осінь. Матеріал дубльований шаром синтепону, що надає необхідне тепло, захищає від вітру та підтримує комфортну температуру. Невагома стьогана тканина не втрачає насиченості кольору та надовго зберігає первісний стан.

Осінні жилети зі стьоганої тканини втілюють ідеальне поєднання стилю, комфорту та універсальності. З наближенням осіннього сезону 2023 року вони залишаються актуальним модним вибором, що відповідає різноманітним уподобанням і практичним потребам. Незалежно від того, якому фасону ви надасте перевагу, цей універсальний предмет гардеробу стане прикрасою осіннього образу. Тож відчуйте елегантність осені зі стьоганими тканинними жилетами, тканину для яких можна купити в інтернет-магазині Текстиль-Контакт за приємними цінами.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 25.10.2023