роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Особливості та переваги гардинної тканини кісея2024-03-18Які різновиди кісеї можна придбати
Особливості та переваги гардинної тканини кісеяОсобливості та переваги гардинної тканини кісея

Особливості та переваги гардинної тканини кісея

У приголомшливому вирії текстилю, кісея вирізняється особливим елегантним та розкішним виглядом. Кісея є різновидом тканини з особливим візерунком, що має неповторну текстуру. Її краса та привабливість проявляються через різноманітність відтінків та візерунків.

Цікаво, що слово "кісея" походить з арабської мови та дослівно перекладається як "шматочки", можливо, вказуючи на специфіку її структури. Даний вид гардинної тканини має характерну структуру, що вирізняє її серед інших  - нитки досить фактурні, часто мають потовщення в різних місцях, для імітації натуральних волокон. Зустрічається іноді з помірним блиском, (завдяки спеціальним ниткам), вишивкою, мережкою тощо.

Спочатку кісея виготовлялася з шовку, але сьогодні вона також створюється з різних матеріалів, включаючи бавовну, льон та синтетичні волокна, що імітують натуральні.

Візерунки на кісеї можуть бути різноманітними: від основного елемента на тлі фактурного малюнка до складних композицій з геометричними візерунками, квітковими мотивами та абстрактними формами. Цей тонкий, прозорий матеріал традиційно використовується для виготовлення тюлю.

Кисея має низку унікальних властивостей, які роблять її популярним вибором для різних виробів. Ось деякі з них:

  • Міцність. Кісея тканина витримує значні навантаження, що робить її ідеальною для пошиття предметів домашнього текстилю;
  • Стійкість до зносу. Завдяки своїй структурі кісея надовго зберігає свою форму і колір;
  • Повітропроникність. Тонкий і напівпрозорий матеріал добре пропускає повітря, дозволяє насичувати приміщення киснем;
  • Стійкість до забруднень. Завдяки своїм властивостям кісея легко очищається від плям та забруднень.

Ці властивості роблять кісею універсальним матеріалом для створення штор, гардин та фіранок, що забезпечать безумовний комфорт. Вона залишається затребуваною серед професійних дизайнерів, так і серед звичайних споживачів. Кісею полюбляють використовувати ресторани для своїх літніх терас, адже вона повітропроникна, легка, в міру закриває огляд з вулиці,  має полотняну структуру (сітку) і максимально проста у догляді.

osoblivosti-ta-perevagi-gardinnoyi-tkanini-kiseya-1

Які різновиди кісеї можна придбати в інтернет-магазині Текстиль-Контакт?

Інтернет-магазин Текстиль-Контакт вже більше семи років постійно радує покупців новинками та акційними пропозиціями на особливо популярні товари. Серед безлічі тканин, що представлені в розмаїтті кольорів та відтінків, можна віднайти і фактурну кісею. Особливою увагою клієнтів користується:

  1. З принтом. Величезна палітра тканин кісея з принтом представлена в каталозі інтернет-магазину Текстиль-Контакт. Можна вибрати малюнок на будь-який смак – від мультиплікаційний зображень для дитячих спалень, до декоративних та стриманих візерунків, що стануть чудовим доповненням кав'ярень та ресторанів. Ми пропонуємо особливу увагу звернути на тюль кісея Баса з морською тематикою, що заворожує візерунком на поверхні. Така тканина стане ідеальним варіантом для кухні або їдальні. Матеріал має комбінований склад бавовни та поліестеру, доволі легкий, невагомий та напрочуд привабливий. Елегантним варіантом тканини кісея з принтом є матеріал Бруні з тендітними трояндами. Тканина виготовляється з ниток льону та поліестеру, має напрочуд привабливий вигляд, добре пропускає повітря та не потребує вибагливого догляду. Для спальні, що потребує особливої ніжності та краси найкраще вибирати тюль з флористичним принтом, що наразі є головним трендом. В інтернет-магазині Текстиль-Контакт можна вибрати тюль кісею Аваді /AVADI з ніжними квітами, що ніби намальовані акварельними фарбами. Тканина представлена у двох кольорах, тож варто вибирати за смаком та гармонійним поєднанням з іншими елементами декору.
  2. Жакардова кісея. Особливість жакардових тканин полягає у появі декоративного візерунку у процесі переплетення ниток, тому такі вироби мають естетичний та елегантний вигляд. Замовити в інтернет-магазині Текстиль-Контакт можна тюль кісею Містеро з кольоровими смужками. Така стримана та приваблива тканина гарно підходить для оздоблення віконного простору у житлових та офісних приміщеннях. Також можна розглянути тюль кісею Кені/KENYA молочного кольору у сизо-фіолетову смужку. Тюлеве полотно естетичне на вигляд, ніжне, гарно лягає в м'які фалди. Пропускає повітря і розсіює сонячне світло, невибагливе у догляді. Відмінний варіант для оформлення вікон спалень, вітальних кімнат і кухонного дизайну, тематичних установ в етно стилі і стилі прованс.
  3. З купоном на нижній частині. Купон — це вертикальна чи горизонтальна смуга тканини, яку використовують для прикраси або для зміцнення верхнього краю штор. В інтернет-магазині Текстиль-Контакт можна замовити тюль кісею з купоном, наприклад, із серії Роял/ROYAL. Тюлеве полотно у смужку представлене у декількох різних кольорах. Має естетичний та привабливий вигляд, гарно лягає в м'які складки. Тканина добре пропускає повітря та розсіює сонячне випромінювання, гармонійно виглядає у спальні або нежитловому просторі: кафе, офіси, санаторії тощо.
  4. З вишивкою. Вишивка – це завжди вишукана та естетична прикраса, що надає характерної ніжності виробам. Для пошиття тюлю з тканини з вишивкою можна вибрати у каталозі тюль кісею Арабелла. Матеріал з вишивкою у вигляді вензельних візерунків. Красиво лягає об'ємними глибокими складками і фактурний, добре пропускає повітря та має середній рівень прозорості. Тюлевий матеріал можна використати для доповнення інтер'єру спальні, вітальні, ресторанів, урочистих залів тощо.  

У світі текстилю тканина кісея визнана символом елегантності, розкоші та стилю. Її унікальні властивості і характеристики роблять кісею незамінним матеріалом для виготовлення вишуканих елементів оздоблення віконного простору. Замовити якісні тканини у великому асортименті можна в інтернет-магазині Текстиль-Контакт.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 18.03.2024