роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
SAG AWARDS премія Гільдії кіноакторів: найкращі образи зірок з 30-ї ювілейної церемонії2024-03-05Особливо вишукані вбрання з церемонії SAG AWARDS 2024
SAG AWARDS премія Гільдії кіноакторів: найкращі образи зірок з 30-ї ювілейної церемоніїSAG AWARDS премія Гільдії кіноакторів: найкращі образи зірок з 30-ї ювілейної церемонії

SAG AWARDS премія Гільдії кіноакторів: найкращі образи зірок з 30-ї ювілейної церемонії

У світі кіноіндустрії, мерехтливі ночі премій та блискучі статуетки стали не тільки символами визнання та творчого досягнення, але й мірою справжнього вкладу в кінематографічну спадщину. Серед них яскраво виокремлюється щорічна премія Гільдії кіноакторів, або ж SAG Awards, що стала однією з найбільш авторитетних та найпрестижніших у світі кіноіндустрії. У 2024 році, коли цій престижній події виповнилося 30 років, що можна вважати маленьким ювілеєм.

Фільм "Оппенгеймер" виокремився серед переможців, отримавши визнання, як за найкращий акторський ансамбль, так і в категоріях "Найкраща чоловіча головна роль", де вибором журі став Кілліан Мерфі і "Найкраща чоловіча роль другого плану", де вражаюче виступив Роберт Дауні-молодший. Лілі Гладстон здивувала глядачів та критиків своєю роботою у фільмі "Вбивці квіткової повні", за що отримала відзнаку у номінації "Найкраща жіноча головна роль". А чарівна Елізабет Дебікі вразила глядачів своєю інтерпретацією принцеси Діани у серіалі "Корона", завоювавши нагороду у категорії "Найкраща жіноча головна роль у драмі".

Загалом, щорічна церемонія вручення премії стала значною подією не лише для акторів, а й для пересічних глядачів, які не тільки з нетерпінням очікували результатів голосування, а й з задоволенням насолоджувалися неймовірними образами, які для церемонії вибрали зірки. Давайте і ми розглянемо найбільш визначні вбрання зірок та разом зі спеціалістами з Текстиль-Контакт виберемо найкращі тканини для відтворення предметів гардеробу.

Особливо вишукані вбрання з церемонії за версією «Текстиль-Контакт»

Американська акторка Айо Едебірі на червону доріжку вибрала гарну сукню з картатої тканини. Фасон сукні вразив глядачів: широкі рукава ніжно спадали, зона декольте вигідно підкреслила принади акторки, а максі довжина надала стрункості та силуетності фігурі. Для відтворення вбрання в інтернет-магазині Текстиль-Контакт можна вибрати костюмну тканину Одрі гленчек. Міцний та зносостійкий матеріал з комбінованим складом добре тримає форму та легкий і комфортний на дотик. Має цікавий картатий візерунок, що не втрачає актуальності уже декілька сезонів. 

sag-awards-premiya-gildiyi-kinoaktoriv-najkrashhi-obrazi-zirok-13

Вкотре здивував своєю оригінальністю і Колман Домінго, що надав перевагу костюму ніжно-рожевого кольору. Жакет з цікавим візерунком у зоні коміру, під низом чорна класична сорочка та у якості доповнення луку - чорні черевики та масивні каблучки на пальцях. Для пошиття костюму, як  у Колмана Домінго, можна вибрати котон стрейч самер у відповідному кольорі. Тканина має комбінований склад, добре тягнеться і гарно тримає форму, має неперевершено ніжний вигляд і приємна до тіла. Вироби зі стрейч котону надовго зберігають насичений колір та свіжий зовнішній вигляд.
sag-awards-premiya-gildiyi-kinoaktoriv-najkrashhi-obrazi-zirok-14

Не можна залишити поза увагою і переможця у номінації «Найкраща чоловіча роль другого плану», улюбленця жінок – Роберта Дауні-молодшого. Голлівудський красень вибрав для церемонії сірий костюм з жакетом незвичайного крою – розрізами спереду та на рівні кишень, а також брюки в тон на широкому поясі. Для пошиття чоловічого костюму на весняний сезон, коли ще іноді продуває холодний вітерець, можна з костюмної тканини MISS LANA, що має комбінований склад з волокнами натуральної вовни. Костюм зі щільної, міцної, зносостійкої та, безумовно, привабливої тканини, підходить для будь-якої події.

sag-awards-premiya-gildiyi-kinoaktoriv-najkrashhi-obrazi-zirok-3

Неймовірне вбрання від Versace для себе вибрала і популярна акторка Брі Ларсон. Варто відмітити, що образ складався з кроп-топу ніжного рожевого кольору та спідниці цікавого фасону. У комбінації вбрання вигідно підкреслило чудову фізичну форму акторки, адже лук оголив стрункий та підтягнутий живіт красуні. Плечі та руки були приховані під довгими рукавами, а спідниця була максі довжини. Для відтворення розкішного вбрання можна вибрати з асортименту інтернет-магазину Текстиль-Контакт рожеву тафту, що має святковий вигляд. Ніжна, легка і гладка тканина має ненав`язливий матовий блиск, приємно шелестить при рухах, доволі пластична і міцна.

sag-awards-premiya-gildiyi-kinoaktoriv-najkrashhi-obrazi-zirok-15

Енн Гетевей на церемонії була не просто у якості запрошеного гостя, але й мала честь нагороджувати переможців у різних кінокатегоріях. Мабуть саме тому популярна акторка мала блискучий вигляд. Гетевей з'явилася на подіумі у сукні з відвертим декольте та широким поясом на талії, додавши своєму образу шарму та елегантності. Щоб підкреслити свою грацію, вона обрала розріз до стегна, який дозволив їй вільно та граційно рухатися. Необхідно відзначити, що акцентом у цьому образі стали ювелірні прикраси від Bulgari, які додали вишуканості та блиску. Щоб доповнити свій вигляд, вона вибрала туфлі відтінку металік на підборах, які ідеально підійшли до її образу. Особливої уваги заслуговує сукня від Versace у яскравому синьому відтінку, за фасоном «рибка» зі спущеною лінією бретель. Для відтворення розкішного вбрання у інтернет-магазині Текстиль-Контакт можна купити костюмну тканину Делюкс дабл у волошковому відтінку. Це щільна двошарова тканина з додаванням еластану, вона еластична і гладка, не електризується. Також можна звернути увагу на щільний, але максимально комфортний у використанні костюмний твіл лайт у кольорі електрик. Міцна, щільна та зносостійка тканина чудово тримає форму, ідеальна для пошиття сукні приталеного силуету з декольте, бретелями та іншими елементами.

sag-awards-premiya-gildiyi-kinoaktoriv-najkrashhi-obrazi-zirok-5

Переможець у номінації «Найкраща чоловіча головна роль» Кілліан Мерфі вкотре підтвердив свою автентичну стриманість образом на червоному килимі. Актор надав перевагу класичному костюму у тонку смужку і єдиним ефектним акцентом стала краватка незвичної форми також чорного кольору. Для виготовлення костюму класичного крою можна в інтернет-магазині Текстиль-Контакт вибрати тканину STAN. Тканина має сумішевий склад, доволі щільна та міцна, натомість приваблива і комфортна у носінні. Головна фішка – стримані смужки на поверхні, що додають акценту готовому образу. Не менш цікавим варіантом є костюмна тканина PLANG, що має у складі натуральні волокна вовни. Тканина приємна на дотик і має гарні теплоізоляційні властивості, гарний варіант для пошиття виробів на весну та осінь.

sag-awards-premiya-gildiyi-kinoaktoriv-najkrashhi-obrazi-zirok-6

Джесіка Честейн надала перевагу вбранню від модного дому Armani Privé, що мерехтіло розкішними лелітками та виділяло красу акторки за допомогою мережива. Чорна сукня максі довжини з глибоким декольте та масивними бретелями вигідно підкреслила тендітність фігури акторки. Для відтворення образу в інтернет-магазині Текстиль-Контакт можна замовити сітку з мініпаєтками, що має яскравий, естетичний, натомість елегантний вигляд. Тканина ідеальна як для пошиття виробу (але потребує підкладки) або окремих елементів, приміром, корсету. Для додання мереживного шику можна купити чорний гіпюр, який складається з мереживних елементів на сітчастій основі. Тканина прозора та практично невагома, але, завдяки переплетінню синтетичних ниток, доволі жорстка та добре тримає форму.

sag-awards-premiya-gildiyi-kinoaktoriv-najkrashhi-obrazi-zirok-16

Неабиякий шик показала на хіднику і акторка Кері Малліган у вбранні від Armani Privé. Сукня ніжного золотавого відтінку мала оригінальний приталений крій на рівні талії і була виготовлена з блискучого атласу. У якості доповнення акторка надала перевагу масивному золотому кольє з тисячами страз. Всі дівчата, що мають бажання виблискувати на вечірках, як Кері Малліган, можуть в каталозі Текстиль-Контакт вибрати атлас у золотому кольорі. Ця щільна та міцна тканина має неперевершений блиск та приємну гладкість поверхні, добре тримає форму, гарно драпірується та створює особливий акцентний образ.

sag-awards-premiya-gildiyi-kinoaktoriv-najkrashhi-obrazi-zirok-8

Червоний – це колір спокуси, тому популярна акторка Емілі Блант зробила ставку саме на цей кричущий колір. Акторка вибрала неймовірну сукню з глибоким декольте від  Louis Vuitton і точно не залишилася поза увагою громадськості. Розкішна сукня мала фасон рибки, глибоке декольте та бретелі через шию. У якості прикраси акторка надала перевагу золотому кольє та масивним браслетам на обох руках у відповідному кольорі. Для пошиття розкішної сукні такого фасону варто вибирати тканини, що будуть добре тримати форму, наприклад, костюмне полотно AZALEAS. Міцна та щільна тканина має розкішний червоний колір, що зберігає насиченість надовго. Також можна звернути увагу на костюмну тканину Тесла, яка водночас легка, але щільна, добре пропускає повітря та максимально зручна у носінні.

sag-awards-premiya-gildiyi-kinoaktoriv-najkrashhi-obrazi-zirok-9

Молодість та красу акторки Джої Кінг підкреслювало дивовижне вбрання від Givenchy. Тендітна та стримана сукня з напівпрозорого матеріалу прямого фасону, з чорним верхом, тонкими бретелями та світлою спідницею. Яскравою родзинкою образу акторки стали довгі капронові рукавички, що надали луку загадковості. Для пошиття такої сукні у асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт можна вибрати тендітний шифон гаваї у бежевому відтінку. Це легка матова тканина полотняного переплетення, має напівпрозору фактуру, гарно драпірується, утворює розкішні складки. Для створення акценту на декольте, як це було зроблено у сукні від Givenchy, можна замовити чорний атлас. Тканина має гладку фактуру, блискучу поверхню та добре тримає форму. Також серед переваг варто відмітити щільність, міцність та зносостійкість.

sag-awards-premiya-gildiyi-kinoaktoriv-najkrashhi-obrazi-zirok-17

На церемонії премії Гільдії кіноакторів образи зірок вражали своєю елегантністю, стилем та вишуканістю. Кожен з них створив неповторний образ, що відображав їхню індивідуальність та талант. Від вишуканих суконь до витончених аксесуарів, від розкішних вечірніх зачісок до бездоганного макіяжу - кожен детально працював над своїм виглядом, щоб залишити незабутнє враження на глядачів та колег. А взяти приклад та відтворити особливо яскраві луки можна за допомоги якісних тканин, що можна придбати в інтернет-магазині Текстиль-Контакт.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 02.03.2024