роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Чари Нового року: продумані текстильні подарунки на 2024 рік2023-12-22На чому загострити увагу
Чари Нового року: продумані текстильні подарунки на 2024 рікЧари Нового року: продумані текстильні подарунки на 2024 рік

Чари Нового року: продумані текстильні подарунки на 2024 рік

Гортаючи сторінки календаря, ми опиняємося на порозі нового року. Новий рік – це час роздумів, рішень і радісних свят з нашими найближчими та найдорожчими людьми. Однією з найулюбленіших традицій цього сезону є обмін подарунками. Магія Нового року полягає не лише в хвилюванні за нові починання, але й у турботливих жестах, які ми робимо по відношенню до нашої родини, друзів і колег. Вибір ідеального подарунка вимагає ретельного розгляду, оскільки він є відображенням нашої прихильності та вдячності тим, хто нам дорогий. У цій статті ми розповімо про чарівність Нового року, обговоримо основні фактори, які варто враховувати при виборі подарунків, і розберемося в перевагах текстильних презентів. Крім того, ми підберемо декілька чудових текстильних ідей для ваших близьких, щоб подарунки були водночас практичними та святковими. А допомогти нам у цьому дослідженні залюбки погодилися спеціалісти з Текстиль-Контакт.

Магія Нового року: чому це довгоочікуване свято?

Новий рік — це час надій, мрій та обіцянок на майбутнє. Святкова вечеря 31 грудня ще від дитинства захоплює подих, карбується у пам'яті чудовими моментами та теплою атмосферою. У повітрі відчувається неповторна магія, коли ми збираємось разом, щоб відсвяткувати з близькими людьми, ділячись сміхом, любов’ю та передчуттям того, що може принести наступний рік.

Вибір подарунків для рідних, друзів та колег: на чому загострити увагу?

Вибір відповідного подарунка вимагає ретельного врахування смаків, уподобань і потреб одержувача. Вибираючи презенти рідним, друзям і колегам, важливо пам’ятати про їхні інтереси, хобі та повсякденне життя. Добре продуманий подарунок демонструє зусилля та увагу, які ви доклали, щоб вибрати для них дещо особливе. Останнім часом, коли господині все більше турбуються про красу та гостинність власної домівки, популярними стали текстильні подарунки, на кшталт, рушників чи покривал. На перший погляд – це буденні речі, але завдяки привабливим святковим принтам, речі набувають нових значень та можуть використовуватися навіть у якості декоративних елементів та прикрас будинку.

chari-novogo-roku-produmani-tekstilni-podarunki-na-2024-rik-5

Переваги текстильних подарунків

Наразі текстильні подарунки займають особливе місце серед продуманих презентів. Вони не тільки практичні, але й просякнуті відчуттям тепла та комфорту. Ось кілька причин, чому текстильні подарунки є чудовим вибором:

  • Довговічність. Текстильні вироби, такі як: рушники та скатертини, відомі своєю довговічністю. Вони розроблені таким чином, щоб витримувати щоденне використання, що робить їх тривалим нагадуванням про вашу турботу та любов;
  • Універсальність. Тканинні вироби представлені в широкому діапазоні варіантів, що дозволяє вибрати предмети, які відповідають смаку та стилю одержувача. Від вишуканих ранерів до святкових наволочок — текстильний подарунок знайдеться для кожної особистості;
  • Персоналізація. Багато подарунків можна персоналізувати за допомогою новорічних принтів, що додадуть вашому презенту нотку унікальності. Індивідуальні подарунки показують, що ви доклали максимум зусиль, щоб зробити подарунок особливим для одержувача.

chari-novogo-roku-produmani-tekstilni-podarunki-na-2024-rik-2

Ідеї текстильних подарунків на Новий рік: доцільні поради від спеціалістів з Текстиль-Контакт

Компанія Текстиль-Контакт щороку поповнює каталог готових подарунків для того, щоб всі українці могли віднайти найкращі варіанти та порадувати близьких своєю увагою. Рушники, скатертини та подарункові сети, що прикрашені візерунками та новорічними принтами, надають особливої атмосфери святковому столу та посилюють магічний дух зміни року. Серед великого вибору спеціалісти рекомендують особливу увагу звернути на:

  1. Рушники (набори рушників). Один або набір високоякісних рушників, прикрашених святковими візерунками або вензелями, стане практичним і розкішним подарунком. Подумайте про вибір подарунку в улюблених кольорах одержувача, щоб додати індивідуального штриху. В каталозі інтернет-магазину Текстиль-Контакт з такої нагоди є високоякісний вафельний рушник з набивним принтом сніговиків. Виріб виготовлений з натуральної бавовни особливим методом, за рахунок чого має цікаву фактуру у дрібні квадратики, що особливо гарно поглинає вологу. Розмір рушника 40х70, завдяки чому ним зручно витирати як руки після миття, так і посуд. Також гарним варіантом для подарунку на свято є набір рушників з напівпанами з принтом новорічних гномів. Два рушники розміром 40х60 виготовлені з натуральної бавовни, тому несхильні викликати алергічні реакції та роздратування шкіри. Виглядає набір напрочуд привабливо – на небесно-блакитному або сірому тлі набиті принти яскравих гномів, що надають магії святу.
  2. Скатертини та серветки. Цей функціональний та водночас декоративний подарунок обов’язково покращить святкову атмосферу під час святкових трапез. В каталозі Текстиль-Контакт безліч привабливих та якісних скатертин, але на подарунок до Нового року ми пропонуємо обрати скатертину новорічну Лонета з особливим принтом. Вироби розміром 135х135 сантиметрв, з якісної сумішевої бавовни, з різноманітними візерунками у вигляді: сніжинок, оленів, сніговиків, гілочок сосни та квіток пуансетії, зірочок, написів тощо. Напрочуд розкішний варіант для подарунку до свята – це розкішна новорічна скатертина з жакарду та люрексу. Біле полотно з візерунками ніжно переливається при світлі, завдяки нитками люрексу у складі. Така скатертина стане універсальним подарунком, адже доречна як до новорічного столу, так і будь-якого іншого застілля. Чудовим доповненням до скатертин є спеціальні текстильні серветки багаторазового використання. В асортименті Текстиль-Контакт велика колекція серветок з різними новорічними принтами, вироби виготовлені з тканин з комбінованим складом та мають параметри 45х45.
  3. Прихватки для кухні. Прикрасьте кухню яскравими прихватками з новорічними візерунками або виберіть їх у якості подарунку рідним та близьким людям. Практичні та стильні, універсальні та якісні – прихватки на кухні завжди знайдуть своє призначення. Рукавичку з розкішним новорічним принтом можна купити в інтернет-магазині Текстиль-Контакт, наприклад, виріб з напівпанами розміром 30х19. Прихватка має натуральний склад (бавовна 100%), лаконічний дизайн та виконана у двох популярних кольорах: червоний та зелений.
  4. Чохли на подушки з новорічними принтами. Подаруйте дорогим людям затишок у вигляді наволочок на декоративні подушки з новорічними принтами. Ці доповнення можуть миттєво оновити житловий простір, створивши теплу та затишну атмосферу. В каталозі інтернет-магазину Текстиль-Контакт величезна кількість чохлів, тому вибрати на свій власний смак та розсуд зможе кожен покупець. Але пропонуємо звернути увагу на чохли з принтами Санта Клауса, різдвяних квіток пуансетій, оленятами та гномами. Чохли мають потаємну блискавку, якісні і зручні у використанні. Відмінний варіант для будь-якої господині зі смаком прикрасити інтер'єр віталень, спалень і дитячих кімнат до Нового року або вибрати у якості оригінального подарунку своїм близьким.
  5. Столові сети та ранери. Чарівне свято потребує особливого сервірування столу, тому Новий рік – це гарна нагода подарувати колегами або друзям столові сети та ранери, що особливо посилять дух свята в оселі. Інтернет-магазин Текстиль-Контакт пропонує розмаїття ранерів, що заворожують красою принтів та візерунків. Розмір виробу становить 150х40 сантиметрів, чого більш ніж достатньо для столу стандартного розміру. Також не варто забувати про сервірувальні сети, що можуть використовуватися і під час святкового застілля і при щоденному використанні. В асортименті інтернет-магазину безліч варіантів принтів, серед яких: сніжинки, ялинки, зображення Санта-Клауса, новорічних іграшок, квітів тощо.
  6. Сумки-шопери. Цей подарунок, на відміну від попередніх, точно буде використовуватися щоденно, незалежно від погоди чи пори року. Сумка-шопер виготовлена з якісної тканини, має міцні та довгі ручки, що роблять сумку максимально комфортною у використанні. У каталозі ціла колекція сумок з новорічними принтами, тож вибрати бажану за смаком та стилем вийде, навіть у особливо вимогливого покупця.

Наближаючись до зустрічі 2024 року, давайте приймемо магію Нового року з відкритими серцями, що сповнені надії та любові, добра та МИРУ. Нехай прийдешній рік принесе вам і вашим близьким багато радості, достатку та нових можливостей. А подарунки, що стануть втіленням вашої любові та турботи, завжди можна замовити в інтернет-магазині Текстиль-Контакт.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 22.12.2023