роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Естетика металевого блиску: які тканини для втілення мрій вибрати в Текстиль-Контакт?2023-09-06Сяйво блискучих полотен додає дорогоцінного вигляду одягу, підкреслює вишуканість та розкіш.
Естетика металевого блиску: які тканини для втілення мрій вибрати в Текстиль-Контакт?Естетика металевого блиску: які тканини для втілення мрій вибрати в Текстиль-Контакт?

Естетика металевого блиску: які тканини для втілення мрій вибрати в Текстиль-Контакт?

Світ моди завжди був плацдармом для вираження індивідуальності, креативності та відображення суспільних тенденцій. Одним із захоплюючих та футуристичних трендів в модній індустрії є використання тканин з металевим блиском. Ця унікальна категорія матеріалів створює ефектне злиття технології та стилю, завойовуючи серця дизайнерів, модельєрів та покупців. Якщо ви також зацікавилися цим космічним трендом та задумалися придбати/самостійно пошити ультрамодний аксесуар, тоді вам точно буде цікаво дізнатися історію походження тренду та основні тканини, що можна обрати для втілення своєї мрії. А допоможуть в цьому спеціалісти від Текстиль-Контакт, які залюбки погодилися розказати про текстильні матеріали з каталогу.

Сяйво металевих тканин: особливості вираження стилю

Металеві тканини - це спеціально розроблені матеріали, які поєднують в собі текстильну основу з нанесеним металевим покриттям або нитками. Вони створюють незвичайний ефект блиску та відблиску, який привертає увагу та створює надзвичайне враження.

Одна з ключових причин, чому дизайнери обирають металеві тканини, - це їхні можливості для експериментів. Сяйво блискучих полотен додає дорогоцінного вигляду одягу, підкреслює вишуканість та розкіш. Вони можуть бути використані як основний матеріал для створення суконь, костюмів чи аксесуарів або ж як декоративний акцент, що підсилює деталі образу.

Хто перший ризикнув на цей футуристичний виток у світі моди?

Початки моди на предмети одягу з футуристичним металевим блиском відображають довгу історію бажання людства виглядати і відчувати себе майже космічними. Однак, справжнім початківцем у цьому напрямку вважається французький дизайнер Пако Рабанн. Він увійшов в історію моди завдяки створенню колекції "12 несподіваних суконь" у 1966 році. Ці сукні були виготовлені з нейлонової основи, до якої були прикріплені металеві пластини за допомогою металевих кілець. Ця колекція розбурхала громадськість своєю неординарністю та футуристичним поглядом на моду. Пако Рабанн відкрив шлях для інших дизайнерів, які теж стали використовувати металеві тканини для створення вражаючого вбрання. З того часу цей матеріал став символом сміливості та відваги у модному світі.

Повторити дивовижне: які тканини для пошиття одягу з металевим блиском рекомендують спеціалісти з Текстиль-Контакт?

Ми живемо у чудовий час, коли одночасно є і бажання нестандартно виглядати, і можливість втілити свою мрію! Допомогти в цьому всім українцям може інтернет-магазин Текстиль-Контакт, у каталозі якого міститься більше 30 тисяч тканин від виробників з усього світу! Стосовно полотен з металевим блиском, спеціалісти рекомендують звернути особливу увагу, що такі тканини також розподілені на категорії по методу використання. Тому обов’язково користуйтеся путівником на сайті, щоб обрати правильні та найкращі тканини. Серед них пропонуємо вибрати:

  1. Для повсякденного одягу (плащів, курток тощо). Ідеальним варіантом є плащова тканина лаке. Полотно у золотому відтінку грайливо мерехтить як при денному, так і при штучному освітленні. Тонка плащова тканина з гладкою ковзаючою поверхнею не просвічується і не мнеться, тому доволі комфортна у використанні. Дуже легка в носінні і проста в догляді, не деформується і не втрачає первісного забарвлення довгий час. Серед важливих переваг можна підкреслити водостійкість, міцність та надійність тканини. Ідеальна для пошиття плащів, стильних комбінезонів, курток для дорослих та дітей.
  2. Для топів, боді, лонгслівів. Ці яскраві предмети гардеробу неймовірно привабливо виглядатимуть в комбінації з нейтральним низом, переважно джинсовими брюками, шортиками та спідницями. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт величезний асортимент тканин з металевим блиском, що ідеально підходять для пошиття речей. Серед них особливої уваги заслуговують:
  • Трикотаж резинка з напиленням. Тканина виготовляється з поліестеру і еластану, має цікаву фактуру у рубчик, доволі м'яка та приємна на дотик. Універсальний текстильний матеріал гарно розтягується, чудово зберігає тепло і підтримує оптимальну температуру тіла. Фактурна тканина резинка з металевим напиленням ідеальна для пошиття літніх топів та футболок, жилетів та суконь облягаючого силуету;
  • Трикотаж з золотим напиленням. Святковий варіант, адже золотий блиск від напилення виглядає неповторно та незабутньо! Тканина блискуча та пружна, має середній рівень щільності, практично не мнеться і тому зручна у використанні. За рахунок еластичності, полотно можна використати для пошиття боді та топів, лонгслівів та інших предметів гардеробу;
  • Трикотаж букле з напиленням та паєтками. Елегантна та водночас провокаційна тканина, що має напилення та запресована під шкіру рептилій. Прикрашена декоративними паєтками та має цікаву фактуру, завдяки в'язці фукро. Загалом трикотаж букле з напиленням та паєтками доволі комфортний у використанні, м'який та піддатливий, ідеальний для драпірування. Використовується для пошиття боді та футболок, вечірніх суконь, блузок та танцювальних костюмів;
  • Трикотаж люрекс голограма. Розкішне полотно, привабливість якого полягає у паєтках на зовнішній стороні, що нагадують забарвлення рептилії. Пружна та еластична тканина з люрексом, проста у пошитті та комфортна у використанні, ідеальна для пошиття яскравих предметів одягу та аксесуарів;
  • Трикотаж біфлекс диско золотого кольору. Головними перевагами біфлексу є пружність та еластичність, гарна розтяжність та зносостійкість. Полотно розкішного золотого кольору привабливо мерехтить та переливається на сонці, підійде для пошиття боді, купальників, гімнастичних та танцювальних костюмів тощо.
  1. Для брюк та спідниць. З цією метою можна використати атлас KIRAN FOIL з срібним напиленням. Розкішна чорна тканина, яку можна використати для пошиття мерехтливого низу (брюк, спідниць, шортів), а потім гармонічно поєднати зі стриманим верхом. Саме полотно виготовлено сатиновим методом переплетення, має гладку поверхню та неймовірно елегантний блиск. Щільне полотно добре тримає форму, ідеально підходить для пошиття предметів одягу, аксесуарів та навіть домашнього декору.
  2. Для суконь. Топ серед тканин з мерехтливим блиском, які можна використати для пошиття сукні. Сітчаста основа виготовлена з поліестеру, а поверхня вкрита яскравими паєтками. Тканина ідеальна для пошиття суконь на важливі заходи, а також для танцювальних виступів. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт величезна кількість кольорів та відтінків, завдяки чому можна обрати особливо вдалий варіант.

А якщо бажаєте прикрасити свій образ яскравими та мерехтливими аксесуарами, пропонуємо вашій увазі сумки від бренду ТаKа Sumka. Аксесуари "Winter Coat" виготовлені з плащового матеріалу та представлені у двох відтінках: гламурному золотому та витонченому срібному. Параметри сумки складають 35х10х40 дно - 10 см, а довжина ручок – 50 см.

Загадкове сяйво металевих тканин продовжує завойовувати модний світ, будуючи міст між технологією та естетикою. Це символ сміливості, творчості та відчуття майбутнього, який інспірує дизайнерів та модельєрів впроваджувати метал у тканини, а одяг у справжнє мистецтво. Для поціновувачів космічної естетики, ми пропонуємо обрати найкращі та особливо якісні тканини для втілення своїх бажань в інтернет-магазині Текстиль-Контакт!

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 06.09.2023