роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Гучні, елегантні та шалені образи на вечірці Met Gala2023-05-03Цього року виставка мала назву "Карл Лагерфельд: Лінія краси"
Гучні, елегантні та шалені образи на вечірці Met GalaГучні, елегантні та шалені образи на вечірці Met Gala

Гучні, елегантні та шалені образи на вечірці Met Gala

Світ моди нестримно дивує глядачів екстравагантними та стильними образами на різних подіях, не виключенням став і щорічний благодійний захід Met Gala, що організовується Американським інститутом моди (The Costume Institute of the Metropolitan Museum of Art) в Нью-Йорку. Захід відбувається в перші понеділки травня і є одним з найбільш популярних та ексклюзивних подій у світі моди.

Кожного року на Met Gala гості з'являються в одязі, що відповідає певній темі, яку встановлює Costume Institute. Тема може бути пов'язана з певною епохою, художником, культурою або історичним періодом. Цю подію не пропускають і зіркові гості, щороку на подіумі можна зустріти акторів, співаків, художників, скульпторів та інших діячів мистецтва. Більшість гостей на захід запрошуються особисто або за підтримки багатих та відомих спонсорів.

Варто зазначити, що модна вечірка несе і благородну місію: збір коштів, що йдуть на підтримку Costume Institute та його роботи зі збереження та розширення колекції костюмів і аксесуарів відомих дизайнерів.

Хто став натхненням цьогорічного заходу Met Gala?

Цього року виставка мала назву "Карл Лагерфельд: Лінія краси" та була присвячена творчості і життю великого майстра. Дрескод, відповідно, був "на честь самого Карла". Оскільки Лагерфельд створював дизайни для багатьох брендів, таких як, Patou, Balmain, Chloé, Fendi та Chanel, то зірковим гостям було чим надихнутися та що обрати для незабутнього та навіть шокуючого образу.

Детально оглянувши всі луки зірок, ми обрали декілька, що найбільше вразили та здивували. Серед них особливої уваги заслуговують Дуа Ліпа та Наомі Кемпбел.

Суперзірка Дуа Ліпа була однією з перших зірок, що вийшла на червону доріжку цього понеділка. Співачка представила себе в розкішній сукні Chanel haute couture, яку супермодель Клаудія Шиффер одягала на паризький подіум в далекому 1992 року.

Тим часом Наомі Кемпбелл вибрала довгу асиметричну рожеву сукню з колекції Chanel haute couture весна-літо 2010. І, варто зазначити, що ці зірки світового масштабу мали просто неперевершений вигляд! Та цей вечір був сповнений приємними несподіванками, наприклад, образами, що підібрали для себе відомі чоловіки. Компанія Текстиль-Контакт підготувала рейтинг найбільш цікавих та привабливих чоловічих образів відомих акторів та співаків.

Джаред Лето в образі кішки

Важко уявити, але всесвітньо відомий співак та улюбленець жінок Джаред Лето обрав для заходу незвичний образ кота. Але не просто котика, а білого улюбленця самого Карла Лагерфельда на ім'я Шуппет, якому дизайнер після смерті заповів 200 мільйонів доларів. Пухнастий костюм справив неабияке враження на глядачів, але особливо здивувала трансформація: під пухнастим білим «котиком» Джаред Лето заховав основний образ – чорний костюм з шифоновими рукавами, цікавою плісерованою спідницею та кейпом, що був всіяний блискучими стразами.

Lil Nas X та його образ «на межі можливого»

Популярний американський репер Монтеро Ламар Хілл, відоміший як Lil Nas X, прийшов на щорічний бал Met Gala у відвертому вбранні. 24-річний артист повністю пофарбував тіло блискучою фарбою, покрив шкіру кристалами бренду Swarovski та перлами. Перед публікою він постав у сріблястих трусах, прикрашених дорогоцінним камінням та мереживом. Свій образ чоловік доповнив маскою на обличчі і, варто зазначити, мав доволі неоднозначний вигляд.

Стильний та елегантний Роберт Паттінсон

Виконавець ролі Едварда Каллена в сазі «Сутінки» одягнув білу сорочку із золотою брошкою замість краватки, а також модний чорний смокінг від Dior, який на додаток до штанів включав спідницю. Гламурного блиску образу Паттінсона надали чорні туфлі лофери, що були прикрашені мерехтливими стразами. Варто зазначити, що Роберт Паттінсон прибув на вечірку разом зі своєю коханою С'юкі Вотергаус. Дівчина мала приголомшливий вигляд у прозорій сукні від Fendi тілесного кольору. Найбільш пікантні місця її тіла прикрив яскравий рослинний принт та зображення мальовничих птахів. Привабливе вбрання зробило додатковий акцент на стрункій фігурі артистки. Зірка доповнила відверте вбрання босоніжками на підборах, прикрашеними стразами. Вотергаус зробила непомітний макіяж, а волосся привабливо спадало на плечі.

Елтон Мейсон та його образ «витонченої нареченої»

Елтон Мейсон один з найбільш відомих чоловіків-моделей у сучасному світі моди. Неочікувано для всіх Елтон обрав для світського заходу весільний образ, що складався з розкішного мереживного комбінезону, масивних чобіт та витонченої фати. Також позаду моделі тягнувся довгий шлейф, що безсумнівно приковував погляди оточуючих. Дивно, цікаво і доволі епатажно!

Конан Грей: екстравагантно і розкішно!

Дуже стильно та одночасно екстравагантно виглядав на заході Конан Грей. Співак влучно підібрав вбрання, що є суцільним проявом самого митця – Карла Лагерфельда. Конан вдягнув асиметричний піджак: верхня частина мала суворий комірець та нагадувала сорочку, а подовжений низ виглядав, ніби класичний фрак. Жакет, прикрашений тисячами мерехтливих страз, які особливо привабливо виблискували при світлі софітів. Завершенням образу стали шкіряні штани та черевики на ледь помітних підборах.

Педро Паскаль – перше місце в рейтингу на думку Текстиль-Контакт

На нашу суб’єктивну думку, нагороду за найстильніший образ отримує відомий актор Педро Паскаль. Американська зірка чилійського походження цьогоріч відмовився від класичних костюмів і вийшов до папараці в шортах та високих шкарпетках. Доволі епатажний та вільний лук, актор доповнив червоним пальто, сорочкою та краваткою в тон. Всі предмети гардеробу стильно поєдналися в його образі та вивели його на почесне перше місце в нашому рейтингу.

У висновку можна зазначити, що Met Gala в 2023 році виявилося дуже цікавим та незвичайним видовищем. Зірки мали змогу обрати не лише стильні луки, але й надягти вбрання, що декілька років тому взагалі були неприйнятними для соціуму. Але мода -  невпинна, вона разом зі світом та життєвими подіями змінюється шаленими темпами, а нам залишається лише приймати її та насолоджуватися!

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 03.05.2023