роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
«Модні теревені»: розбираємо разом образ Дженніфер Лопез від українського дизайнера FROLOV2024-02-07Перлина української фешн-індустрії – Іван Фролов
«Модні теревені»: розбираємо разом образ Дженніфер Лопез від українського дизайнера FROLOV«Модні теревені»: розбираємо разом образ Дженніфер Лопез від українського дизайнера FROLOV

«Модні теревені»: розбираємо разом образ Дженніфер Лопез від українського дизайнера FROLOV

Правильно кажуть, що мода не має кордонів і та краса, що виробляється руками майстрів з України, стає втіленням мрій голлівудських зірок. Гарним прикладом «стильної» співпраці є латиноамериканська співачка Дженніфер Лопез, яка вже вкотре надала перевагу саме українським брендам. Нещодавно артистка відзнялася у кліпі до свого синглу «Can't Get Enough» у сукні від українського бренду Frolov чим викликала неймовірний фурор. Розкішне вбрання ідеально сіло по фігурі співачки, вигідно підкресливши її принади. Весільна сукня мала два спокусливих розрізи у вигляді сердець, що надало вбранню особливої зацікавленості як серед пересічних глядачів, так і серед модних критиків. Також сукня відрізняється подовженими рукавами та чуттєвим кольором слонової кістки, що особливо підкреслив смаглявий відтінок шкіри співачки. І ось днями Дженніфер Лопез знову вибрала вбрання від Івана Фролова для виступу на шоу Saturday Night Live. Мабуть всім українцям безмежно приємно бачити та розуміти, що такий вибір співачки зі світовим іменем свідчить про два фактори: по-перше, поціновувачка моди, що має змогу вибрати вбрання хоч від Dior, хоч від Chanel, все ж надає перевагу нашим майстрам, їх смакам та новітнім поглядам на модні тенденції. По-друге, вибір українського бренду на тлі кровопролитної війни свідчить про підтримку нашої держави, про нагадування світовій спільноті, що саме Україна бореться на стороні світла та добра, відстоює власний суверенітет, незалежність та свободу. Саме тому давайте більш детально поговоримо про те, хто такий Іван Фролов, чим відомий його бренд одягу та який стильний лук цього разу приміряла незрівнянна Дженніфер Лопес.

Перлина української фешн-індустрії – Іван Фролов

Іван Фролов – це зірка української модної індустрії, що у свої молоді роки став відомим на весь світ. Цей дизайнер, певно, рекордсмен у співпраці зі світовими зірками. Його вироби, окрім латиноамериканської співачки, припали до душі Хлої Кардашʼян, Бейонсе, італійському рок-гурту Maneskin, співачці Дуа Ліпа та іншим зіркам світового масштабу. Чого лише коштує виготовлення концертного костюму для британського співака Сема Сміта у минулому році, якраз під час страшних ворожих обстрілів та блекаутів.

Шлях дизайнера стрімко розвивається, адже Іван зі своїм брендом FROLOV у 2014 році отримав нагороду «Best Fashion Awards» в номінації «відкриття року» та став рекордсменом за кількістю номінацій. Протягом 2015–2019 років також отримував нагороду за «найкращу fashion-постановку». Цікавий факт з біографії: FROLOV став першим українським брендом-партнером Swarovski. У колекції LOVE HURTS Spring 2023 Іван використовує виключно ці вишукані та тендітні кристали. Також не залишилися осторонь здобутки модного бренда за минулий 2023 рік. Іван Фролов був головним дизайнером розкішних та нетривіальних вбрань наших зірок на пісенному конкурсі Євробачення, створивши образи для Джамали, Тіни Кароль, учасників конкурсу – гурту Творчі та для ведучих – Юлії Саніної і Аліши Діксон.

modni-tereveni-rozbirayemo-razom-obraz-dzhennifer-lopez-1

Образ Дженніфер Лопез «під мікроскопом»

Шоу Saturday Night Live – це музично-гумористична передача на популярному американському каналі, що особливо подобається глядачам та щоразу збирає неймовірні рейтинги переглядів. Дженніфер Лопез була серед запрошених гостей, що окрім бесіди з ведучим також виступають з прем`єрами своїх нових пісень. Саме для виступу співачка і вибрала образ з речей українського бренду FROLOV.

Зірка вдало поєднала чорний укорочений жакет, сорочку-топ та брюки у фасоні палаццо, що робили рухи співачки особливо плавними та жіночними. Варто зазначити, що такий образ був складений з речей, що наразі знаходяться на вершині світових модних тенденцій. Давайте разом розглянемо перевагу кожного з елементів луку та виберемо найкращі тканини з каталогу інтернет-магазину Текстиль-Контакт, які можна купити для відтворення гармонійного образу Джей Ло.

Особливості фасонів та тканини, що підходять для їх пошиття:

  1. Сорочка-топ. Основна відмінність сорочки-топ від класичної сорочки полягає в її короткому крої. Вона, зазвичай, закінчується на рівні талії або трохи вище, підкреслюючи лінію талії і створюючи ефектний силует. Фасон сорочки-топ може бути доповнений різноманітними деталями дизайну, такими як: вишивка, аплікації, рюші, мереживо, металеві елементи, ґудзики або зав'язки. Ці деталі можуть додати унікальності і виразності вашому образу. Такі сорочки напрочуд універсальні, вони підходять як для повсякденного використання в поєднанні з джинсами або шортами, так і для більш офіційних або вечірніх образів, коли їх можна поєднувати зі спідницями або штанами відповідного стилю. Для пошиття сорочки-топ у каталозі інтернет-магазину Текстиль-Контакт можна вибрати тканину поплін стрейч Таун у білосніжному кольорі. Бавовняна тканина з додаванням еластану, що позитивно впливає на комфорт при носінні та експлуатаційні властивості. Матеріал добре пропускає повітря, м'який і практично не мнеться, що є особливою перевагою. Вироби з попліну стрейч Таун доволі приємні до тіла, невибагливі у догляді, надовго зберігають насиченість та яскравість кольору. Теж цікавим варіантом тканини для пошиття сорочки-топ є сорочкова тканина Соренто. Полотно має комбінований склад з волокон натуральної бавовни та синтетичного еластану. Має гарні гігієнічні властивості, добре пропускає повітря, дозволяє шкірі дихати, гігроскопічна. Матеріал комфортний при носінні, не викликає подразнень при дотиках до шкіри. Надовго зберігає цілісність, насиченість та яскравість первинного кольору.
  2. Брюки палаццо. Одна з головних відмінностей брюк-палаццо - це їхні широкі штанини. Вони мають прямий або розширений крій, що створює враження спадаючих драпіровок і робить їх надзвичайно комфортними для носіння. Багато моделей брюк мають високу талію, яка візуально витягує силует і додає гармонії фігурі. Висока талія також створює елегантний і жіночний образ. Чудова риса брюк-палаццо - їхня універсальність. Вони можуть бути підібрані до різних предметів одягу, від класичної блузки до топу або светра у стилі кежуал. Також вони пасують до різних типів взуття, від туфель на підборах і до кедів. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт для пошиття брюк палаццо можна вибрати костюмну тканину Панда у широкому асортименті кольорів. Тканина має комбінований склад (Поліестер 73%, Віскоза 22%, Еластан 5%), завдяки чому добре пропускає повітря, гарно поглинає вологу, комфортна у носінні та при дотиках до шкіри. Костюмна Панда напрочуд міцна та зносостійка, надовго зберігає первинний стан та насичений колір. Поціновувачі вовняних тканин можуть надати перевагу костюмному полотну GUERRA. Тканина має сумішевий склад (Поліестер 54%, Вовна 44%, Еластан 2%), що надає їй найкращі властивості кожного з типів волокон. Матеріал теплий та зручний у носінні, добре підтримує комфортну температуру в холодну пору року. Тканина міцна та зносостійка, добре тримає форму та несхильна до втрати візуальної привабливості протягом довгого часу.
  3. Укорочений жакет. Основна відмінність укороченого жакету полягає у його короткому крої. Він, зазвичай, закінчується на рівні талії або трохи вище, надаючи йому елегантний і сучасний вигляд. Укорочені жакети можуть мати різні стилі і фасони. Вони можуть бути приталеними, oversize або в стилі бойфренд. Також вони можуть мати різні комірці (шаль, лацкан, стійка) і довжину рукавів (короткі, три чверті, довгі). Загалом, це універсальний елемент гардеробу, який підходить для різних випадків і образів. Жакет може бути використаний для офіційних заходів, робочого середовища або повсякденних виходів, залежно від його стилю та матеріалу. На сайті Текстиль-Контакт можна купити розкішну костюмну тканину твіл лайт у чорному кольорі. Якісна синтетична тканина напрочуд міцна та зносостійка, добре тримає форму. Легкий та комфортний твіл приємний на дотик, простий в обслуговуванні, надовго зберігає яскравість кольору, стійкий до забруднення та ідеальний варіант для пошиття жіночих жакетів. Серед тканин з вовняними волокнами у складі для пошиття укороченого жакету можна вибрати костюмну Мане. Тканина має комбінований склад з невеликою пропорцією волокон еластану, що позитивно впливає на довговічність та зручність при експлуатації. Тканина добре тримає форму, ідеально підходить для пошиття жакетів для створення офіційних образів та просто одягу повсякденного використання.

Дженніфер Лопез – це не просто співачка, для багатьох фанатів вона – ікона стилю, жінка, на яку хочеться бути схожими, людина, чий смак варто наслідувати. Саме тому ми зробили детальний розбір образу, а купити тканини для відтворення стильного луку можна в інтернет-магазині Текстиль-Контакт.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 07.02.2024