роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Приборкання дракона: у яких кольорах краще зустрічати прийдешній 2024 рік?2023-12-06Які вбрання краще вибрати
Приборкання дракона: у яких кольорах краще зустрічати прийдешній 2024 рік?Приборкання дракона: у яких кольорах краще зустрічати прийдешній 2024 рік?

Приборкання дракона: у яких кольорах краще зустрічати прийдешній 2024 рік?

Новий рік – це не просто зміна чисел – це свято нових починань, надій та мрій. Наразі всі українці, як ніколи згуртовані у своїх цілях та мають одне велике бажання на всіх – це мир та перемога у кривавій війні за право жити на вільній рідній землі. Це бажання волі та незалежності, збереження життів дорогих та рідних людей. Ми всі покладаємо великі сподівання на прийдешній рік, що буде під покровительством зеленого дерев`яного дракона, і щоб отримати його прихильність пропонуємо зустрічати свято у правильному вбранні. Давайте разом поринемо в мистецтво, як одягтися для свята з особливим акцентом на майбутній рік Дракона. А виокремити найкращі кольори та підібрати відповідні тканини нам допоможуть спеціалісти з Текстиль-Контакт

Як правильно підготуватися та зустрічати Новий 2024 рік?

Найкращий спосіб відсвяткувати Новий рік — це організувати чуттєве застілля, тихе та атмосферне свято для найближчих та найрідніших. Певна річ, ми не пропонуємо влаштовувати масові гуляння, адже війна у кожному з нас, а відчуття болю та тривоги не покидає ні на хвилину… Тому ми рекомендуємо зробити акцент на гостинність та домашній затишок, приготувати улюблені або традиційні страви, підібрати одяг, що за кольорами ідеально впишеться в атмосферу прийдешнього свята.

У китайській культурі кожен рік асоціюється з твариною зодіаку, що приносить свою унікальну енергію. Коли ми готуємося зустрічати рік Дракона, символ сили, мужності та удачі, наше вбрання набуває особливого значення. Направляючи дух дракона, подумайте про додавання сміливих кольорів, розкішних новорічних тканин і складних деталей у свій новорічний образ.

priborkannya-drakona-11

Які кольори особливо притаманні силі та духу дракону?

2024 рік – це рік Зеленого Дерев'яного Дракона. І щоб отримати його прихильність, варто уважно підійти до вибору вбрання для свята, адже за східним календарем кольори мають велике значення. Щасливими кольорами 2024 року є похідні від елементів Землі та Дерева, а саме — смарагдовий зелений і жовтий. Загалом також можна звернути увагу на:  

  1. Червоний. Відтінок цього кольору завжди потрапляє в тренди у період новорічних свят. Один з найбільш популярних кольорів для зустрічі Нового року – червоний. Він символізує щастя, любов та успіх. Червоний колір також є символом китайської культури і традиційно використовується на святах, таких як Новий рік. Тому, якщо ви хочете зустріти Новий рік 2024 відповідно до китайських традицій, то червоний колір – це ваш вибір.
  2. Золотий. Вбрання в золотистих відтінках завжди виглядає розкішно та святково. Він символізує багатство, достаток та процвітання. Золотий колір додає святковості та шарму будь-якому вбранню і підходить для будь-якої вечірки. Можна надати перевагу мінісукням, що прикрашені золотавими паєтками чи бісером або створити особливий образ, завдяки золотим деталям, таким як: прикраси, золотий пасок на сукні, позолочені обручі та заколки на зачісках тощо.
  3. Білий. Символ чистоти та всього нового, тому він ідеально підходить для новорічної вечірки. Легка біла сукня, прикрашена тонкими сріблястими акцентами, викликає відчуття чистоти та спокою. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче стримано та мрійливо розпочати рік Дракона.
  4. Зелений. Він гармонійно перегукується із сутністю Дерев’яного Дракона.  У спектрі новорічних кольорів зелений символізує гармонію, природу, зростання. Зелена нефритова сукня або яскрава сорочка чи краватка з візерунками, стануть чудовим відображенням зеленої енергії царства дракона. Цей вибір кольору не тільки вшановує традиції, але й символізує прагнення до особистого зростання у наступному році.

priborkannya-drakona-8

Які вбрання краще вибрати для Нового року?

Новорічні свята — це не лише момент святкування, але й можливість вразити оточуючих своїм смаком та вмінням вибрати стильне та вражаюче вбрання. Спираючись на кольори, що притаманні енергії дракону, ми пропонуємо розглянути найбільш популярні вбрання, що на думку українців, особливо підходять для комфортного святкування. Серед них:

  • Максісукня. Вишукана елегантність та грація, вбрання, що ідеально підкреслить характер дівчини та бажання вразити оточуючих. Довга сукня, прикрашена вишуканим декором, буде виглядати зачаровуюче та відзеркалить вашу грацію. Сукня може бути будь-якого кольору, як полум'яно-червоного, так і стриманого зеленого відтінку;
  • Мінісукня. Це вибір для тих, хто хоче відзначитися зухвалістю та сміливістю. Обирайте сукні зі складним дизайном або вишивкою, яка висвітлює вашу унікальність. Якщо плануєте влаштувати або маєте запрошення на вечірку, то якнайкраще вибирати блискучі сукні з паєтками, щоб точно опинитися у центрі уваги;
  • Трикотажні костюми. Якщо вам до вподоби домашня затишна обстановка, варто розглянути домашні трикотажні костюми. Зручність поєднується з елегантністю, а якщо виберете вбрання у стильних візерунках чи оздоблені яскравими прикрасами, ви зможете подарувати святковий настрій близьким людям, що вас оточують.

Для чоловіків:

  1. Сорочки. Класична сорочка завжди в тренді. Обирайте світлі та вишукані кольори, а також додавайте аксесуари, щоб підкреслити свій індивідуальний стиль.
  2. Светри. Комфортні повсякденні светри або унікальні з новорічними принтами — це чудовий вибір для створення затишної та стильної атмосфери. Вибирайте теплі та оригінальні моделі, щоб створити неповторний образ.

priborkannya-drakona-12

Які тканини для пошиття новорічного вбрання рекомендують спеціалісти з Текстиль-Контакт?

Асортимент тканин в магазині Текстиль-Контакт приємно вражає розмаїттям тканин, зробити вибір та віднайти найкращий матеріал для реалізації власного текстильного проекту зможе кожен покупець. Для створення особливої святкової атмосфери, спеціалісти магазину підготували підбірку тканин, що вже розподілені по найбільш актуальним кольорам та які стануть прикрасою Нового 2024 року. Серед них:

  • Червоні полотна. Вогняно-червоний, карміновий, кораловий – це все відтінки червоного кольору, що притаманні для вбрання на Новий рік. В такому контексті червоні сукні або ж костюми не є проявом спокуси, а навпаки - підкреслюють величність прийдешнього свята. Для пошиття сукні максі, міді або міні ми пропонуємо розглянути платтяний атлас Маргарита. Це віскозна тканина, що візуально нагадує креп сатин та має незначний блиск на поверхні. Платтяний атлас надзвичайно приємний до тіла, має доступну ціну, неперевершений зовнішній вигляд та, що важливо, доволі невибагливий у догляді. Щільна та міцна тканина ідеальна як для пошиття сукні, так і зручного стильного костюму. Поверхня несхильна до утворення ковтунців, тому речі надовго зберігають первісний стан. Для тих, хто хоче новорічної ночі виблискувати при грайливому світлі гірлянд, гарним варіантом стане трикотаж масло голограма у червоному кольорі. М'який трикотажний матеріал, на лицьовій стороні якого нанесені правильної форми кубики, що своїми переливами створюють надзвичайно розкішний голографічний ефект. Трикотаж масло доволі пружний, щільний, добре відновлює форму та не мнеться. Матеріал в міру еластичний, тому вироби з нього красиво лягають по фігурі, вигідно підкреслюють її принади;
  • Золоті тканини. Тканини, що вкриті позолотою – це справжній прояв розкоші, що обов'язково стане справжньою прикрасою свята. Найчастіше золотаві тканини вибирають для пошиття суконь, фасони можуть бути як більш класичними, так і ультрамодними. Інтернет-магазин Текстиль-Контакт пропонує звернути увагу на привабливу парчу диско у золотому кольорі. Це трикотажне полотно з нейлонової нитки з додаванням еластану та нанесеним на лицьову сторону блискучим покриттям. Тканина відмінно розтягується у горизонтальному напрямку і зовсім небагато у вертикальному. Варто звернути увагу, що розтягується і покриття, без деформації та погіршення зовнішнього вигляду. Тканина доволі проста у пошитті виробів та потребує особливого догляду – не рекомендовано прати, краще чистити вологими ганчірками або серветками. Не менш популярним варіантом для пошиття святкового вбрання є трикотаж з золотим напиленням. Щільна та міцна тканина добре тримає форму та надовго зберігає первісний стан. Хороший запас еластичності дозволяє створювати найрізноманітніші фасони святкових суконь, спідниць, які будуть привертати увагу своєю яскравістю і сяйвом;
  • Полотна білого кольору. Вбрання білого кольору на Новий рік – це вдалий варіант, адже є символом сподівань на краще майбутнє. Ми пропонуємо декілька тканин, що підібрані для різного призначення. Наприклад, для витонченої та невагомої сукні, що стане прикрасою святкового вечора, можна вибрати тканину атлас шовк стрейч. Блискуча натуральна тканина виготовляється з шовкових ниток та містить невеликий відсоток еластану, що покращує експлуатаційні властивості. Матеріал доволі міцний та зносостійкий, чудово драпірується в красиві, м'які складки. Відмінний варіант для пошиття коктейльних та вечірніх суконь класичного крою. Для поціновувачів теплого та комфортного одягу, непоганим варіантом стане трикотаж резинка у білосніжному кольорі. Універсальний матеріал можна використати і для пошиття стильної сукні, що наразі особливо актуальна або ж для виготовлення комфортного светрика чи костюма. Цей трикотаж напрочуд м'який, гарно розтягується і неймовірно комфортний в носінні. Прекрасно зберігає тепло і підтримує оптимальну температуру тіла, що особливо важливо в прохолодну новорічну ніч;
  • Зелені тканини. Для пошиття сукні зеленого кольору інтернет-магазин Текстиль-Контакт пропонує розглянути тканину для суконь Віскет-1 Аеро у привабливому зеленому відтінку. Матеріал має комбінований склад у якому льон та віскоза. Завдяки поєднанню волокон полотно неймовірно добре пропускає повітря, м'яке та комфортне при використанні, не викликає алергічних реакцій на шкірі. Полотно можна використати для пошиття сукні, блузки та легкого костюму. Для тих, хто має бажання на святі сяяти та виблискувати не менше за ялинку, ми пропонуємо трикотаж з люрексом чорний/смарагдовий. Головна фішка тканини полягає у відтінках, що переливаються в залежності від падіння світла. Трикотаж добре сідає по фігурі, вигідно підкреслює принади. Можна використати для пошиття комфортної у холодну пору року сукні або ж светрику і доповнити спідницею-олівець.

Загалом зустрічайте новий рік 2024 з ентузіазмом та відкритістю. Нехай це буде часом для підбиття підсумків, встановлення нових цілей та формування бажань, святкування з родиною та друзями, а також для створення нових індивідуальних та колективних спогадів. Зробіть це свято унікальним та незабутнім, завершуючи старий та розпочинаючи Новий рік з великим оптимізмом і радістю. А за тканинами для пошиття найкращого святкового вбрання рекомендуємо завітати в інтернет-магазин Текстиль-Контакт.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 06.12.2023