роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
СУМКА ШОПЕР: ЩО ЦЕ ЗА ВИНАХІД І ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ2023-03-01Сумка шопер означає в перекладі «сумка для покупок», тобто це універсальна, містка і міцна сумка для щоденного користування, здатна заміни
СУМКА ШОПЕР: ЩО ЦЕ ЗА ВИНАХІД І ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ

СУМКА ШОПЕР: ЩО ЦЕ ЗА ВИНАХІД І ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ

Сумка шопер означає в перекладі «сумка для покупок», тобто це універсальна, містка і міцна сумка для щоденного користування, здатна замінити всі інші сумки. Зазвичай сумка шопер має прямокутну, трапецієподібну або квадратну форму і виглядає як пакет з зручними великими ручками.Таку сумку можна надіти на плече або тримати в руці. У деяких моделях ручки у такої сумки можна регулювати до потрібної довжини. Сумки шопер практичні, зручні і місткі. Шопер сумка - це модно і практично, така сумка підійде для будь-якого випадку. Моделі сумок шопер мають різноманітний вигляд і виконуються з різних матеріалів. Така сумка може бути повністю м'якою або мати тверде дно. Багато моделей шопер сумок не мають застібок. Моделі яскравих кольорів зі всілякими принтами і малюнками роблять сумку шопер більш привабливою і з такою сумкою можна вже піти не тільки в магазин за покупками, а й використовувати її в повсякденному житті. Тобто, спочатку сумка шопер була призначена замінити непоказний і неміцний пакет. Але різноманітність сучасних моделей зробило таку сумку придатною в гардеробі кожної жінки. Сучасні дизайнери вважають сумку шопер необхідною річчю, яку може носити будь-яка жінка, незалежно від стилю. Чудово поєднуються шопер сумки зі студентським і зі спортивним стилем. Їх можна брати на спортивні та на святкові заходи. Розроблено навіть офісні варіанти для бізнесвумен. Такі шопер сумки мають більш скромні розміри і непомітну колірну гамму, що дозволяє поєднуватися з діловими костюмами. Приваблива шопер сумка також є must have для модних дівчат.

Чи зручно користуватися сумкою шопер в супермаркеті?

Сумки шопер дуже практичні, вони просто ідеальні для походу по магазинах. Головним їх плюсом є місткість, в них міститься багато покупок. Сумкою шопер зручно користуватися в супермаркеті для перенесення продуктів в руках або на плечі. Така сумка шопер дуже зручна і надійна, і при цьому має благородний зовнішній вигляд, може мати різне оформлення, обробку, малюнок. Тому, зібравшись пройтися по магазинах, слід захопити з собою сумку шопер. У велику і міцну сумку поміститься багато потрібних продуктів і речей. Причому, наявність сумки шопер у поході по супермаркету дозволяє відчувати себе комфортно і невимушено.

Сумка для шопінгу, яку вибрати?

Вибираючи шопер сумку для походів в супермаркет, необхідно слідувати таким правилам:

• щоб вона не виглядала як мішок або авоська, сумка шопер повинна добре тримати форму;

• для міцності добре, якщо на ручках сумки шопер є додатковий шов;

• для створення гарного настрою варто вибрати яскраву шопер сумку.

З якого матеріалу зшити / купити сумку шопер

Містка сумка шопер є прекрасною альтернативою пакету. Більше немає необхідності купувати поліетиленові пакети, які забруднюють навколишнє середовище. Сумки шопер виробляються з безпечних матеріалів як натуральних, так і штучних.

Існує безліч моделей сумок шоперів в залежності від виду матеріалу, з якого вона виготовляється, це:

шкіряні,

замшеві,

джинсові,

бавовняні,

• з поліестеру.

Шкіряні сумки виглядають стильно, мають гладку поверхню, міцні і надійні. Для їх пошиття використовується натуральна або штучна шкіра. Сумки з натуральної шкіри відрізняються гарним зовнішнім виглядом, вони досить міцні і здатні прослужити досить довго. Дуже красиві і витончені на вигляд вироби, прикрашені перфорацією. Шкіряні шопер сумки добре поєднуються з діловими костюмами і стильними платтями. Витончена модель з натуральної шкіри буде доречною на діловій зустрічі, в офісі і навіть при поході в ресторан.

Оригінально виглядають сумки шопери із замші, натуральної або штучної, які можуть доповнюватися різним декором у вигляді блискавок, китиць або бахроми.

Оксамитова поверхня сумки шопер із замші дуже приваблива і підійде як для шопінгу, так і для ділового стилю.

Джинсові сумки шопери виглядають особливо стильно, вони дуже практичні і є незамінними для створення модного молодіжного образу. Такі сумки ніколи не виходять з моди і будуть корисні в будь-якій ситуації.

Сумка шопер з бавовни ідеально підійде для спекотної пори. Цей натуральний матеріал дуже легкий, добре піддається фарбуванню, тому асортимент забарвлень дуже великий. Такі сумки можна прикрасити аплікацією, а в якості ручок може використовуватися ремінець або мотузка. Тканина з щільного бавовни не боїться прання і не линяє. Крім того, таку сумку можна легко скласти.

Бавовна з додаванням синтетичних матеріалів робить сумку шопер більш еластичною і міцною.

Дуже міцними виходять сумки з поліестеру. Ця тканина як можна більше підійде для виготовлення містких господарських сумок, які підійдуть для походу за покупками. Сумка шопер з поліестеру - ідеальна модель для відвідування магазинів.

Різноманітна колірна гамма сумок шопер. Це і нейтральні кольори, такі як зелений, синій, чорний, коричневий. Але користуються попитом і сумки яскравих забарвлень, доповнені яскравою фурнітурою. Такі шопери виглядають ошатно і привабливо. У літній період яскрава сумка шопер стане гарним і містким пляжним аксесуаром.

Завдяки широкому асортименту, споживачі завжди мають можливість визначитися з необхідною тканиною або придбати вже готову сумку шопер.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 21.05.2019