роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Особливості тканини для костюму учасниці конкурсу «Міс Всесвіт-2023» від України2023-11-15Відтворюємо образ учасниці «Міс Всесвіт Україна»
Особливості тканини для костюму учасниці конкурсу «Міс Всесвіт-2023» від УкраїниОсобливості тканини для костюму учасниці конкурсу «Міс Всесвіт-2023» від України

Особливості тканини для костюму учасниці конкурсу «Міс Всесвіт-2023» від України

Вже зовсім скоро володарка звання Міс Всесвіт Україна-2023 Ангеліна Усанова візьме участь у фіналі конкурсу Міс Всесвіт-2023, який відбудеться 18 листопада у Сальвадорі. Наша красуня за фахом - співачка, але останні, напрочуд важкі для країни роки, Ангеліна заповзято займається волонтерством та допомогою ЗСУ. Днями оргкомітет показав перші світлини вбрання, яким Ангеліна вразить журі та всіх глядачів, що з захватом спостерігатимуть за фіналом конкурсу. Незважаючи на результати, що будуть відомі згодом, ми вирішили розібрати дивовижне вбрання та разом зі спеціалістами від Текстиль-Контакт виокремити тканини, що були використані для пошиття образу Ангеліни.

Особливості привабливого вбрання

Оргкомітет конкурсу "Міс Всесвіт Україна" представив унікальний національний костюм, спеціально створений для участі в заході. У цьому неповторному вбранні представниця України виступить на сцені, втіливши образ "Берегині Матері". Його створенням займалася команда МÜ production, яка вже довгі роки працює над концертними костюмами для відомої української виконавиці Ольги Полякової.

За словами співробітників оргкомітету розробка костюму тривала півтора місяця і весь процес відбувався безпосередньо в Україні, саме тому дизайнери надихалися не лише мріями про світле майбутнє країни, але й, на превеликий жаль, були під враженням болю та безвиході через постійні ракетні атаки росії. Саме такий симбіоз переживань, надій та віри і вдалося втілити у готовому образі.

Для виготовлення сукні використали від 30 до 35 метрів дивовижного шифону та розкішної органзи. Деякі елементи були виготовлені за допомогою 3D-принтера. На поверхні тканини нанесено принт у вигляді хмар та небесного покриву. На промофотографіях можна побачити, як у руках Ангеліна тримає фігурку ангелочка, що символізує безцінне життя кожної дитини, що наразі проживає не своє яскраве дитинство, а знаходиться під великим страхом та ризиком щодня.

Дивовижна сукня оздоблена декоративними каменями та кристалами, загальна кількість елементів становить приблизно 45 тисяч. Головна думка вбрання – це блакитна тканина, що символізує мирне небо без ракет, небо, що дарує спокій та наснагу при спогляданні… Наразі, таке небо є лише мрією кожного свідомого українця, що живе, бореться та мріє про мирне майбутнє. Білий та молочний колір, що також використані при пошитті сукні, - символи миру та злагоди, ніжності та безпеки, домашнього тепла та материнської турботи. Також вбрання національного костюму має сині та жовті елементи, що є символом єднання українського народу. І головна фішка вбрання – це позолочені елементи, що обрані з метою відобразити нескінченну силу кожної матері, броню берегині роду, що наразі вимушена бути воїном задля збереження свого покоління.

Дуже влучно про ідею костюму висловилася президентка конкурсу «Міс Всесвіт Україна» Анна Філімонова: «Не діти починають війну, але дуже від неї страждають. Не діти пускають ракети над цивільними будинками, але в них гинуть…  Діти не можуть самостійно захистити себе. Головною берегинею нового покоління, що лише починає свій життєвий шлях, є мама… Вбрання «Берегиня Мати» - це присвята безумовній материнській любові та турботі, це прояв людяності, сили та витривалості перед безжальними очима кровопролитної війни. Ми не можемо не зважати на події і на час у який живемо і працюємо».

osoblivosti-tkanini-dlya-kostyumu-uchasniczi-konkursu-mis-vsesvit-2023

Відтворюємо образ учасниці «Міс Всесвіт Україна-2023» разом зі спеціалістами з Текстиль-Контакт

Інтернет-магазин Текстиль-Контакт – це місце, де кожен може знайти ідеальну тканину для втілення власного фантазійного проекту. Каталог налічує більше 30 тисяч позицій, всі тканини від надійних постачальників, якісні та неймовірно привабливі. Серед тисяч полотен нам вдалося віднайти і ті, що в руках талановитих дизайнерів, стали прикрасою нашої учасниці Ангеліни Усанової. Спеціалісти інтернет-магазину Текстиль-Контакт пропонують розглянути:

  1. Шифон. Ця тканина виготовляється з поліестеру, методом полотняного переплетення, неймовірно легка і практично невагома. Матеріал гарно спадає, створюючи тендітні складки. Напівпрозора фактура надає загадковості, добре пропускає повітря та максимально комфортна у використанні. Шифон часто використовують для пошиття різноманітного одягу: від класичних блуз до чудових багатошарових вечірніх або весільних суконь. Вироби, що виготовлені з шифону, є символом ніжності та тендітності, при цьому завжди виглядають доречно та додають образу особливого шарму. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт широка палітра кольорів шифону, тому ідеальний відтінок може знайти кожен покупець.
  2. Органзу. Напрочуд ніжна та легка тканина, що виготовляється з ниток поліестеру. Полотно доволі тонке, але при цьому жорстке на дотик, добре тримає форму та практично не мнеться. Головна особливість органзи – це блиск, що додає готовому образу естетичної привабливості та вишуканості. Готові вироби з органзи мають повітряний, милий та надзвичайно ефектний вигляд.
  3. Тканини для відтворення золотих елементів. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт представлено декілька різновидів тканин, що можна вибрати для прикраси вбрання. Цікавим варіантом є сітка з паєтками, що золотаво мерехтять при денному та штучному світлі. На сітчастій тканині паєтки розташовані у вигляді хвиль, що додає особливої вишуканості образу. Матеріал використовують для пошиття суконь та сценічних костюмів, піджаків, шортів, брюк, капелюхів, дитячого одягу і сумок. Цей розкішний матеріал надасть оригінальності повсякденному одягу, а також зробить будь-яку вечірку - блискучою і незабутньою.

Не менш популярним є міцний та еластичний трикотаж біфлекс диско у золотому кольорі. Синтетична тканина добре тягнеться, не сковує рухів та комфортна у використанні. Завдяки щільній структурі, матеріал достатньо зносостійкий та довговічний. Ідеальний варіант для пошиття суконь та топів на вечірки, спортивного одягу, купальників тощо.

Серед тканин з вишуканим золотавим мерехтінням варто виокремити і парчу. Трикотажне полотно з нейлонової нитки з додаванням еластану та нанесеним на лицьову сторону блискучим покриттям. Серед головних переваг парчі варто виокремити властивість, що вона добре тягнеться у горизонтальному напрямку, не деформується при використанні та не втрачає привабливого первісного стану на довгий час. При розрізі тканина не дає стрілок, тому доволі комфортна та популярна для пошиття предметів одягу, серед яких: карнавальні, сценічні, циркові костюми, топи, спідниці, штани тощо.

Ми дуже сподіваємося, що нам вдалося наблизити вас до світу вишуканого та стильного одягу, символічного вбрання, що прославлятиме Україну на всесвітньому конкурсі вже за декілька днів. Щиро бажаємо нашій Ангеліні перемоги, адже краса та сила українських жінок - незрівнянна та неповторна!

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 15.11.2023